✔ Geniet nu van meer UITVERKOOP! Zo lang de voorraad strekt*
✔ GRATIS verzending vanaf € 70- (binnen Nederland)
✔ Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis!
✔ GRATIS verzending vanaf € 70- (binnen Nederland)

16 / May / 2023

Wat kan je allemaal doen met een Wobbel?

Wat kan je allemaal doen met een Wobbel?

Wat kan je allemaal doen met een Wobbel?

Wobbel Balansborden staan bekend om hun veelzijdigheid. Je kunt ze voor van alles gebruiken, waardoor het speelplezier met een Wobbel nooit voorbij gaat. De Wobbel kan zelfs door volwassenen gebruikt worden op verschillende manieren. Maar om je een handje te helpen geef ik jou wat leuke manieren om de Wobbel te gebruiken, waardoor kinderen hun vaardigheden ontwikkelen, of waarmee jij zelf aan de slag kunt. 

"Wat kan je met een Wobbel?"

Zoals Wobbel zelf zegt op hun website, is dit gek genoeg alleen een vraag die door volwassenen wordt gesteld. Kinderen bedenken namelijk zelf tientallen ideeën binnen een paar seconden. Kinderen gebruiken de Wobbel onder andere als balansbord, schommel, opstapje, bedje, wip, als voetbaldoel of voor een poppenkast, maar ook wordt het vaak ingezet in een wereld vol fantasie waarmee er een verhaal wordt verteld. Het balansbord is dan een brug, een racebaan, een snelweg, of een hoge berg. Kinderen kunnen het zo gek niet bedenken, alles is namelijk mogelijk met de Wobbel. 

Met een Wobbel als Balansbord kunnen kinderen hun motorische vaardigheden ontwikkelen door te balanceren, waarmee het evenwicht en de balans worden verbeterd.

Ik kan urenlang doorgaan over alle mogelijkheden om de Wobbel te gebruiken, maar uiteindelijk is het natuurlijk het leukste voor kinderen om zélf manieren te ontdekken om de Wobbel te gebruiken. De Wobbel Balansborden zijn niet voor niets zo gemaakt dat ze de creativiteit van kinderen weten te prikkelen. 

Wobbels zijn er ook voor volwassenen 

Na de hele lange lijst aan mogelijkheden voor kinderen om de Wobbel te gebruiken is er nog een lijstje dat we zeker niet mogen vergeten. Volwassenen kunnen namelijk ook eindeloos genieten van de Wobbel! Volwassenen gebruiken de Wobbel vaak om Yoga oefeningen op te kunnen uitvoeren, om lekker in te leggen, of bijvoorbeeld als opstapje. Met name de Yoga oefeningen zijn een welbekende manier om de Wobbel te gebruiken. Het leuke daaraan is: je kunt het samen doen met je kindje! 

Wanneer je de Wobbel vaak zelf, als volwassene, van plan bent te gaan gebruiken, dan raad ik je wel de Wobbel XL aan. De Wobbel XL is net wat groter, kan wat meer gewicht dragen, en daardoor vooral geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar. 

Assortiment Wobbels bij meervoorkinderen

En ben je al overtuigd? Met de Wobbel kunnen kinderen hun vaardigheden ontwikkelen, en je kunt er zelf ook nog gebruik van maken. Omdat de Wobbel zoveel gebruiksmogelijkheden heeft, zijn er ook veel verschillende varianten zodat je de perfecte Wobbel vindt voor jou. Zo is de Wobbel Starter geschikt voor de allerkleinste kinderen, terwijl de Wobbel XL geschikt is vanaf 7 jaar, en dus ook voor volwassenen. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod Wobbel Original, Wobbel 360 en Wobbel PRO. De Wobbel is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en je kunt kiezen tussen een Wobbel met vilt, of zonder vilt. 

Hulp nodig bij het vinden van de juiste Wobbel? Ik heb ondertussen al wat blogs geschreven over Wobbels:

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »