✔ Magazijn uitverkoop! Korting op (bijna) alles OP = OP
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland).
✔ Hoge kortingen tot 50% op alles in de Sale
✔ VAKANTIE SLUITING: Bestellingen worden vanaf 6 mei weer verzonden

16 / Mar / 2023

Wat is een Wobbel Starter?

Wat is een Wobbel Starter?

Wat is een Wobbel Starter?

In deze blog geef ik wat meer informatie over de Wobbel Starter balansborden. Dit zijn de Wobbels die geschikt zijn voor de allerkleinsten.

Eindeloze mogelijkheden met Wobbel Balansborden

De Wobbel Balansborden: eenvoudig, maar toch vol aan mogelijkheden. Een Wobbel heeft eindeloos veel mogelijkheden, van brug tot aan een stoel, je kunt er van alles mee doen. Vanwege het grote succes van de balansborden heeft Wobbel verschillende varianten op de markt gebracht. Waar het allemaal begon met de Wobbel Original, is het assortiment nu uitgebreid naar Wobbel PROs, Wobbel XL, Wobbel Starters, maar ook varianten zoals de Wobbel 360 en Wobbel Up worden op dit moment verkocht. Het zijn zoveel mogelijkheden dat het soms lastig kan zijn welke variant nu voor wat, en voor wie, geschikt is. Daarom ga ik in deze blog dieper in op de Wobbel Starter: de wobbel voor de allerkleinsten. Mocht je meer informatie zoeken over alle verschillende wobbels en de bijbehorende leeftijdscategorieën, daar schreef ik de blog "Welke Wobbel voor welke leeftijd" voor. En wanneer je op zoek bent naar meer diepgang over de Wobbel PRO, daar heb ik ook reeds een blog over geschreven: "Wat is het verschil tussen een Wobbel PRO en Wobbel Original"

 

Voor wie is de Wobbel Starter geschikt? 

Volgens de website van Wobbel is deze Wobbel starter perfect geschikt als 'mijn eerste wobbel'. Dit balansbord is namelijk geschikt voor de allerkleinste kinderen, omdat het bord wat lichter, en daardoor ook stabieler is, dan de wobbel originals of andere varianten wobbels. Dankzij de Wobbel balansborden ontwikkelen kinderen vanaf een jonge leeftijd hun balansvaardigheden, maar ook hun fantasie wordt geprikkeld. Een balansbord is namelijk niet alleen een balansbord, maar ook een brug, een autobaan, of een stoel!

Kortom, een Wobbel starter is dé perfecte toevoeging voor elk kind, om zo hun balansvaardigheden verder te ontwikkelen.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »