✔Op werkdagen voor 14:00u besteld, is dezelfde werkdag verzonden
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland).
✔ Hoge kortingen tot 50% op alles in de Lente Sale

Bedrijfsinformatie


Na jarenlange ervaring binnen het welzijn in onze maatschappij, hebben wij veel soorten speelgoed gezien. Al het speelgoed is gemaakt met de bedoeling om kinderen te laten spelen, maar houten speelgoed bleek en blijkt nog steeds een grote favoriet, ook bij ons!
Het speelgoed geeft kinderen de kans om hun eigen fantasie te ontwikkelen tijdens het spelen. Nu zijn zij degene die de regie hebben over het spel. Ook blijft houten speelgoed alle leeftijdscategorieën aan trekken, van 0 tot … jaar, ideaal om samen met een kind te spelen op welke manier jullie willen.

Meer voor Kinderen staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Iets wat zich uit in het unieke assortiment wat niet in de standaard houtenspeelgoed (web)winkel te vinden is. Een groot deel van het assortiment is namelijk geselecteerd vanwege het maatschappelijke en duurzame productieproces.

Zo worden bijvoorbeeld de producten van ADO houtenspeelgoed, Grimm's, en Speelbelovend gemaakt door mensen met een beperking tot de reguliere arbeidsmarkt, waarmee het maatschappelijke karakter van het speelgoed wordt benadrukt. Naast deze merken hebben we andere producten welke zich ook onderscheiden door het duurzaam produceren van de producten. Wobbel, PlanToys en TEGU zijn hier mooie voorbeelden van.
PlanToys probeert zoveel mogelijk van de gepensioneerde rubberbomen te hergebruiken. De niet te gebruiken delen van de bomen, zoals wortels, stronken en afvalhout worden gebruikt om de fabriek van energie te voorzien. Het zaagsel wordt verwerkt tot bruikbaar materiaal, waarmee speciale houten delen van het speelgoed gemaakt kunnen worden. zo zijn bijvoorbeeld de houten bootjes gemaakt uit houtzaagsel, speciaal gemaakt voor in het water. Op deze manier probeert Plan Toys haar impact op het milieu te beperken en produceert ze zo duurzaam mogelijk, ofwel duurzaam houten speelgoed!
TEGU daarin tegen wordt geproduceerd in Honduras, waar uitsluitend met FSC hardhout gewerkt wordt, waarbij door lokale boeren de juiste bomen met de hand gekozen worden. Naast een uitgebreid terug plant beleid (983 nieuwe bomen voor 1 geoogste!) werken ze samen met een lokale school om de allerarmste kinderen van Tegucigalpa, waarvan de ouders hele dagen op de vuilnisbelt werken, onderwijs te bieden.

Maar neem ook eens een kijkje bij de andere merken in ons assortiment, zoals:
Bajo, Brikkon, Eichhorn, Goki, Milaniwood & Wobbel.

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe duurzame producten welke we in ons assortiment kunnen opnemen. Regelmatig wordt het assortiment dan ook uitgebreid, houd de website dus goed in de gaten voor het laatste nieuws en de nieuwste producten. 

Je kunt ons ook volgen op facebook (www.facebook.com/meervoorkinderen), Instagram (@Meervoorkinderen) of schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 

Als laatste, mocht u op onze website niet vinden wat u zoekt, laat het ons dan weten en wij gaan voor u op zoek!

Veel plezier op de website! 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »