✔ KORTINGSCODE: KLANT10
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland)
✔ KORTINGSCODE: KLANT10
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland)

18 / Apr / 2023

Welke Wobbels zijn er?

Welke Wobbels zijn er?

Welke Wobbels zijn er?

Ruime keus balansborden 

De balansborden van Wobbel zijn geschikt voor iedereen, mede doordat ze zoveel verschillende soorten balansborden hebben geïntroduceerd. Zo is er altijd wel een Wobbel die bij jou, en jouw kindje, past. Door de universele vorm van Wobbels, kunnen kinderen er hun fantasie in kwijt, en verzinnen ze steeds weer mogelijkheden om de Wobbel te gebruiken. Om hun fantasie nog verder te ontwikkelen is de Wobbel een mooie aankoop, omdat ze tegelijkertijd ook nog eens een mooie toevoeging zijn in het interieur van je huis.  

 

Wobbel Original: de bekendste variant Wobbel

De Wobbel Original is, zoals de naam je al doet vermoeden, het originele Wobbel ontwerp. Dit balansbord is het meest universele model, waardoor het ook zo geliefd is bij veel klanten. De Wobbel is geschikt vanaf 0 jaar, maar let op, voor een Wobbel met vilt is de aanbevolen minimum leeftijd 3 jaar. 

 

"Mijn allereerste Wobbel" - de Wobbel Starter

Van kleins af aan zijn kinderen al veel aan het ontdekken. Daarom heeft Wobbel ook voor de allerkleinsten een Wobbel Balansbord ontworpen: de Wobbel Starter. De starter variant is al vanaf 0 maanden te gebruiken. Door de kleinere afmeting, de vorm, de curve en het gewicht, is dit een licht, maar zeer stabiel balansbord. Ook al is dit bord vooral gemaakt voor kleinere kinderen, het kan nog steeds gebruikt worden tot een gewicht van 100kg. 

 

Wobbel PRO: voor de intensieve gebruikers

De Wobbel PRO lijkt op het eerst gezicht heel erg op de Wobbel Original. Het verschil zit hem vooral in het vilt dat wordt gebruikt. Terwijl de Wobbel Original wordt gemaakt van wolvilt, is de Wobbel PRO met het persvilt beter geschikt voor intensief gebruik. Deze Wobbel PRO is aan te raden voor kinderen van 7 jaar of ouder. 

 

Wobbel XL: balansborden voor volwassenen en oudere kinderen

Wanneer je echt op zoek bent naar een balansbord voor wat oudere kinderen, of zelfs voor volwassenen, kies dan voor de Wobbel XL. De Wobbel XL is net wat groter dan de andere varianten en kan een gewicht dragen tot wel 200 kilogram. Volwassenen en oudere kinderen kunnen op dit balansbord eenvoudig gaan liggen en hem daardoor gebruiken voor yoga, als schommelstoel, of als toevoeging tijdens het sporten. 

 

Wobbel 360: net even iets anders

De Wobbel 360 is letterlijk en figuurlijk net wat anders uit het hout gesneden dan de rest van de balansborden. Deze Wobbel is in een cirkelvorm en heeft daardoor heel veel nieuwe gebruiksmogelijkheden. Vooral draaien staat bij deze Wobbel centraal en er kunnen eenvoudig balspellen mee gespeeld worden. Kortom, ben je op zoek naar een leuke alternatieve Wobbel in jouw collectie, dan is de Wobbel 360 er zeker eentje om mee te nemen in je overweging. 

 

De nieuwste Wobbel lancering: Wobbel UP en Wobbel SUP

Voorheen waren de Wobbels vooral gericht op de balansborden en werden die vooral echt als speelgoed gebruikt. Met de nieuwste aanwinsten in de Wobbel collectie gaat het echter vooral om het aannemen van een actievere houding tijdens het staan en zitten.

Met de Wobbel UP wordt de zithouding verbeterd. Daarmee is deze Wobbel UP bijvoorbeeld ook erg geschikt voor volwassenen om tijdens het werken op te zitten. 

De Wobbel SUP werd samen met de Wobbel UP gelanceerd en kan ook mooi worden toegepast in zowel de thuis- als werksituatie. In tegenstelling tot de Wobbel UP gaat het bij de Wobbel SUP om het staand werken en leren. 

Deze recente uitbreidingen van het Wobbel assortiment zijn beide geschikt vanaf 3 jaar, maar houdt wel in de gaten dat het hier niet meer om speelgoed gaat. 

 

Op zoek naar een Wobbel? 

Dan ben je bij meervoorkinderen.nl aan het juiste adres. Momenteel hebben wij in ons assortiment een ruim aanbod aan Wobbel Originals, Wobbel PRO's, Wobbel Starters en ook een aantal Wobbel XL en Wobbel 360s. En wanneer je op zoek bent naar een net wat andere uitvoering dan gebruikelijk, dan vind je hier onze Wobbel Limited Editions

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »