✔ Magazijn uitverkoop! Korting op (bijna) alles OP = OP
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland).
✔ Hoge kortingen tot 50% op alles in de Sale
✔ VAKANTIE SLUITING: Bestellingen worden vanaf 6 mei weer verzonden

Daphne - 26 / Feb / 2022

Ben jij op zoek naar gezellige spellen (voor een regenachtige middag)?

Ben jij op zoek naar gezellige spellen (voor een regenachtige middag)?

‘Het regent, het regent, de pannetjes worden nat’, dat is het lied wat ik momenteel veel met mijn kinderen zing. Natuurlijk hebben we ook al veel mooie droge en zonnige winterdagen gehad. Maar het gros van de afgelopen maanden voelt toch als grijs en nat.

Dat heeft natuurlijk ook zijn charme bij een lekkere warme kachel, een heerlijke kop warme chocomel wanneer je op de bank zit met een warme plaid. Maar dat is niet wat kinderen graag doen. Ze zijn graag bezig! En dat is natuurlijk ook te begrijpen. En soms is het heerlijk buiten (ook als het regent), het is ook wel eens fijn om dan binnen te blijven.

Soms kunnen ze heerlijk alleen spelen, zelf een boek lezen of gezellig knutselen. Maar regelmatig vragen ze of we samen een spelletje kunnen spelen.
Nu zijn er heel veel spellen om samen te doen, maar wist je ook dat we bij Meervoorkinderen.nl heel veel leuke spellen hebben voor diverse leeftijden?


Hieronder een aantal spellen uitgelicht:

Milaniwood Spel Vliegende Rups

Niet alleen vlinders kunnen vliegen, maar ook onze rups vliegt hele afstanden! Welke rups vliegt er door de hoepel heen? Het spel De Vliegende Rups kan zowel thuis (binnen) of buiten (in de tuin) gespeeld worden. Kinderen dagen elkaar uit door de rups zo ver mogelijk te laten vliegen én hem door de ring/hoepel te schieten.


Milaniwood Spel Kantonese rijst sorteren

Kun jij goed met houten stokjes eten? Speel dan mee….. We gaan kijken wie er het snelste alle ingrediënten behalve de rijstkorrels uit de grote kom kan halen.


Plan Toys Spel Bijenkorf 

De bij is zijn korf kwijt, kun jij helpen om de bijen naar de juiste korf terug te brengen? Maar pas op, bijen kunnen steken dus gebruik de pincet om hem terug te brengen. Herken jij alle kleuren al?
 

Milaniwood Mikado (Black & White, Sun of Sea)

Een mooi en traditioneel spel wordt een design object in huis. Want wie kent het spel Mikado niet? De stokjes zijn voorzien van mooie kleuren en door middel van de ring kun je hem na het spelen, als object op dressoir of kast zetten.


Milaniwood Spel Zeeslag

Spel Zeeslag is een houten bordspel voor alle leeftijden en gebaseerd op een écht strategiespel: 'er is geen geluk, alleen tactiek'! Dus speel het spel samen en ontdek waar de boten van de tegenstander liggen.
 

Eichhorn Spel Jenga

Een leuk spel voor jong en oud. Haal per beurt een blokje uit de stapeltoren en leg hem boven op de toren. Kunnen jullie samen een grote toren maken? Maar let op, laat hem niet vallen dan verlies je!


Milaniwood Spel Houten Toren

Het Spel Houten Toren is gebaseerd op de verschillende kleuren en het leren van combinaties. het is een educatief spel waarbij kinderen (en de rest van de familie) 'gezellig' samen kunnen spelen. Daarnaast is het een uniek cadeau!


Milaniwood Spel Schildpadden Uitdaging

Schildpadden Uitdaging! Welke schildpad blijft liggen op de hoogste positie? Van jou of van mij? Het spel biedt stimulatie en ruimte tot ontwikkeling van concentratie en fijne motoriek.


Goki Spel Kleine Kralen Rups

Een leuk spel voor kleine kinderen! De winnaar is degene die de langste rups van kralen heeft aan het einde van het spel. Je dobbelt met de dobbelsteen om te zien welke kleur kraal je mag rijgen.


Milaniwood Spel Seizoenen Sorteren

Versier jouw boom met dezelfde kleur ‘bladeren’ en win! Eenvoudig, maar zeer leuk. Ook voor de kleinere kinderen.


Milaniwood Spel Domino Tulpen

Een leuke klassieker in een modern design: Domino! Een simpel spel, verleng de rij met dominostenen door je eigen steen aan te sluiten. De steen heeft hetzelfde getal nodig. Heb jij die tussen jouw stenen staan?


Goki Spel Triominos

Een klassieker!
Het spel Triominos, kun jij winnen? Probeer zo veel mogelijk punten te scoren door de stenen om de beurt op tafel te leggen. De eerste die al zijn stenen kwijt is heeft de ronde gewonnen, maar is hij dan ook de echte winnaar? Tel alle punten op en ontdek!


Milaniwood Spel Hak de Wortel

Wie kan de wortel in stukken hakken zonder dat de wortel valt. Het spel vereist behendigheid en concentratie, daarnaast werkt het spel aanstekelijk want je wilt het elke keer weer beter doen of de meeste schijven weghakken.


Milaniwood Spel Mini Bowling

Bowling is een bekend spel bij jong & oud(er). Deze kleine versie is leuk voor iedereen die van bowlen houdt, de set is klein van formaat en geschikt voor thuis, als decoratie, op kantoor of voor onderweg. Plezier kent geen tijd en locatie, waar wacht je nog op!


Goki Spel Mastermind

Het spel mastermind is een code kraker. Je moet logisch denken om de geheime kleurcode te ontrafelen. Dus speel het spel samen en ontdek de geheime kleurcode van de ander!


Milaniwood Spel Doolhof

Ontsnap in het doolhof knoop voor knoop. Lukt het jouw om te ontsnappen? Probeer het nu!


Milaniwood Spel Paleistoren

Spel Paleistoren ofwel ‘crazy palace’ heeft als doel om een hoogste paleistoren te bouwen zonder dat hij om valt. De bouwvakkers zijn niet slim te werk gegaan en hebben geen bouwplan klaar liggen. Probeer de toren zo stabiel mogelijk te houden, want de bouwvakkers mogen er niet vanaf vallen. Kun jij ze helpen?


Grimm’s Sorteerspel Regenboog

Sorteer de vormen op de juiste kleur, sorteer op vorm, sorteer op grootte, stapel de vormen en verzin nog meer spellen. Tijdens het spel kunnen kinderen hun fijne motoriek oefenen en de fantasie wordt geprikkeld. Met de knijppincet wordt het spel ook interessant voor de grotere kindjes, zo is het spel voor meerdere leeftijden uitdagend.


Milaniwood Spel Boter, Kaas & Eieren

Het bekende spel Boter, Kaas & Eieren is in een nieuw jasje gestoken. Door zijn moderne en strakke uitstraling is het spel niet alleen leuk om samen te spelen, maar staat het ook leuk in huis en/of kantoor. Vanwege zijn compacte formaat is uitermate geschikte om mee te nemen op reis of op vakantie.


Milaniwood Spel Verhalenvertellers

'Er was eens....' zo klinken de eerste woorden van een nieuw verhaal. Als jij een verhaal zou mogen verzinnen over een ridder, koning(in) en een tovenaar, hoe zou jouw verhaal/sprookje dan gaan? Bouw het kartonnen theater, laat de gordijnen open gaan en begin...

 

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »