Spel Kantonese Rijst Sorteren (A Game of Cantonese Rice) - Milaniwood
Reviews | Review toevoegen

Kun jij goed met stokjes eten? We gaan kijken wie er het snelste alle ingredienten behalve de rijstkorrels uit de kom kan halen. De winnaar is de speler die de meeste gekleurde ingredienten heeft.

Artikelnummer

MW-MRSC001 

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

1 - 2 werkdagen

€ 22,95
€ 13,95
Prijs per Stuk

Voorraad : 2

Het aantal MvK Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Spel Kantonese Rijst Sorteren (A Game of Cantonese Rice) - Milaniwood

 


Kun jij goed met houten stokjes eten? Speel dan mee…..

We gaan kijken wie er het snelste alle ingrediënten behalve de rijstkorrels uit de grote kom kan halen.


ONDERDELEN:
1 grote kom
2 kleine schaaltjes
250 houten rijstkorrels
21 groene erwten
20 roze houten hammen

20 gele houten eieren
2 paar bamboe-eetstokjes
 

Instructies:

In de grote kom worden alle ‘ingrediënten’ gelegd, elke speler krijgt een eigen kom én stokjes.

Probeer zoveel mogelijk gekleurde ‘ingrediënten’ uit de kom te pakken mét de bamboe-eetstokjes en leg ze in je eigen kom. Ga door tot alle gekleurde ‘ingrediënten’ uit de grote kom gehaald zijn. De winnaar is de speler die de meeste gekleurde ingrediënten heeft verzameld.


Afmeting: doos 27 x 15,5 x 6 cm
Aantal spelers: 2

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Merk: Milaniwood

Het merk Milaniwood:

Milaniwood heeft vanaf 2008 een eigen houten speelgoed collectie, met spellen en bouwblokken. Het design is gemaakt door jonge Italiaanse ontwerpers en de volledige productie wordt gedaan door Tamil, het moederbedrijf van Milaniwood. De producten van Milaniwood bestaat uit design speelgoed, waarbij het uiterlijk ook een belangrijk item was. Verder is het speelgoed creatief, educatief, biedt het stimulatie tot verbeteren van (fijne) motoriek en concentratie. Milaniwood ontwerpt het speelgoed aan de hand van trends en design, waarbij het spel en het kind centraal staat. Het speelgoed wordt gemaakt van hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke producten.
 

Het speelgoed bestaat uit bouwblokken, behendigheidspellen en traditionele bordspellen met hun eigen twist. Het is gemaakt van hoog kwalitatief hout en voorzien van niet-giftige verf. Het merk is 100% italiaans!

 

Milaniwood: Onderdeel van Tamil S.N.C.

Het bedrijf Tamil S.N.C. is gespecialiseerd in het bewerken en micro-bewerking van hout.
Het produceert sinds 1924 houten onderdelen voor vele verschillende branches: modeaccessoires, high fashion, schip modelbouw, speelgoed en spelletjes, luxe goederen voor de woning en het kantoor, knoppen en hendels, parfums en nog veel meer.
 

De machines, materialen, productielijn en werknemers hebben ze al, met de vormen/voorwerpen van de productielijn hebben ze nieuwe producten ontwikkelt namelijk een eigen houten speelgoed collectie van Milaniwood. De onderdelen bestaan uit klossen, knopen, kegels, kurken, kubussen, schijven, halve bollen, pionnen, wielen, etc.


Het verhaal van Milaniwood:

In 1924 begint Vincenzo Milani met het werken van klein hout. Hij is gespecialiseerd in technische accessoires voor de testiel industrie en vele andere applicaties.
De zonen van Vincenzo bereiden in 1974 het bedrijf Tamil uit, waarbij ze produceren voor modeaccessoires,schip modelbouw, spel en speelgoed, luxe-objecten voor het huis en het kantoor, decoratie, hendels en knoppen. Het bedrijf verbetert de technologische apparatuur en groeit in werknemers. 
In 1994 investeert de 3de generatie in het bedrijf in technologie en in onderwijs. En zij starten met een productie van Italiaanse en Internationale gerenommeerde merken.

 

Het merk Milaniwood wordt in 2002 ‘geboren’ en zij produceren milieuvriendelijke producten met hoge kwaliteit, volledig designed & geproduceerd Italië. Het bedrijf heeft een FSC certificering en nastreeft hun verantwoorde productie beleid.

Review toevoegen

Bedankt voor uw review.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews