Milaniwood Spel Zeeslag (T-boats challenge) Milaniwood Spel Zeeslag (T-boats challenge) Milaniwood Spel Zeeslag (T-boats challenge) Milaniwood Spel Zeeslag (T-boats challenge) Milaniwood Spel Zeeslag (T-boats challenge)
Milaniwood Spel Zeeslag (T-boats challenge) Milaniwood Spel Zeeslag (T-boats challenge) Milaniwood Spel Zeeslag (T-boats challenge) Milaniwood Spel Zeeslag (T-boats challenge) Milaniwood Spel Zeeslag (T-boats challenge)
Milaniwood Spel Zeeslag (T-boats challenge)
0 Reviews | Review toevoegen
Versla alle boten van je tegenstander! Een schip elimineer je door een 'T' te maken. Als een speler alle schepen heeft kunnen elimineren of voorkomt dat de tegenstander een zet kan maken, wint hij.

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 14:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden

€ 19,95
€ 10,43
Prijs per Stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Milaniwood Spel Zeeslag (T-boats challenge)


Spel Zeeslag is een houten bordspel voor alle leeftijden en gebaseerd op een écht strategiespel: 'er is geen geluk, alleen tactiek'!

Instructies:
Versla alle boten van je tegenstander!
Leg alle 'boten' neer op de startpositie (zie foto spelregels). De speler met de gele kleur begint altijd als eerste.

Het spel is voorzien van 81 stippen. Een schip moet altijd op 3 stippen liggen, hierdoor kan hij horizontaal of verticaal op het bord liggen. Je speelt om beurten. Degene die aan de beurt is verplaatst zijn schip, door het schip 90graden te draaien (je wisselt van horizontaal naar verticaal of andersom). Eén zijde van het schip blijft liggen, waardoor er een scharnierende beweging ontstaat. 
Of het schip verplaatst zich in lengte 1 stip.

Een schip kan een stip niet delen met een ander schip, wel mag je tijdens een draai over een schip heen draaien.

Een schip van je tegenstander elimineer je door een 'T' te maken (zie foto spelregels). Het verslagen schip wordt dan van het bord verwijderd. Wordt de 'T' niet opgemerkt door de speler, dan mag de andere speler in zijn beurt gebruik maken van de eliminatie en het andere schip verwijderen. Als je met 1 zet meerdere 'T's' kunt maken mag je alle verslagen schepen verwijderen.
Einde van het spel: Als een speler alle schepen heeft kunnen elimineren van de tegenstander of voorkomt dat de tegenstander een zet kan maken, wint hij.


Afmeting: doos 30 x 24,5 x 3 cm

 

Aantal spelers: 2
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Merk: Milaniwood

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.