Spel Doolhof (Ariadne's Thread) - Milaniwood
Reviews | Review toevoegen

Ontsnap in het doolhof knoop voor knoop. Leg je de knoop op het draad door het doolhof. Let op, dit mag wanneer je een knoop hebt waarvan de kleur, vorm & grootte hetzelfde is.

Artikelnummer

MW-MFDAO001 

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

1 - 2 werkdagen

€ 45,95
€ 27,95
Prijs per Stuk

Voorraad : 3

Het aantal MvK Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 5
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Spel Doolhof (Ariadne's Thread) - Milaniwood

 


Ontsnap in het doolhof knoop voor knoop.

Lukt het jouw om te ontsnappen? Probeer het nu!

 

Onderdelen: 1 zak, 1 doolhof en 45 unieke houten knopen in verschillende kleuren, vormen en groottes.

Instructies:

Elke speler begint met 5 knopen. Wanneer het jouw beurt is, leg je de knoop op het draad door het doolhof. Let op, dit mag wanneer je een knoop hebt waarvan de kleur, vorm óf grootte hetzelfde is. Lukt het je om een knoop neer te leggen, dan mag je een nieuwe knoop uit de zak trekken. Lukt dit niet, dan gooi je er één weg. Tevens kun je extra knopen winnen tijdens het spel als prijs.

Je hebt gewonnen als je door het doolhof heen bent én de meeste knopen op je stapel hebt liggen.Afmeting: doos 30,5 x 18,5 x 3,5 cm

Aantal spelers: 2-4
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Merk: Milaniwood

Het merk Milaniwood:

Milaniwood heeft vanaf 2008 een eigen houten speelgoed collectie, met spellen en bouwblokken. Het design is gemaakt door jonge Italiaanse ontwerpers en de volledige productie wordt gedaan door Tamil, het moederbedrijf van Milaniwood. De producten van Milaniwood bestaat uit design speelgoed, waarbij het uiterlijk ook een belangrijk item was. Verder is het speelgoed creatief, educatief, biedt het stimulatie tot verbeteren van (fijne) motoriek en concentratie. Milaniwood ontwerpt het speelgoed aan de hand van trends en design, waarbij het spel en het kind centraal staat. Het speelgoed wordt gemaakt van hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke producten.
 

Het speelgoed bestaat uit bouwblokken, behendigheidspellen en traditionele bordspellen met hun eigen twist. Het is gemaakt van hoog kwalitatief hout en voorzien van niet-giftige verf. Het merk is 100% italiaans!

 

Milaniwood: Onderdeel van Tamil S.N.C.

Het bedrijf Tamil S.N.C. is gespecialiseerd in het bewerken en micro-bewerking van hout.
Het produceert sinds 1924 houten onderdelen voor vele verschillende branches: modeaccessoires, high fashion, schip modelbouw, speelgoed en spelletjes, luxe goederen voor de woning en het kantoor, knoppen en hendels, parfums en nog veel meer.
 

De machines, materialen, productielijn en werknemers hebben ze al, met de vormen/voorwerpen van de productielijn hebben ze nieuwe producten ontwikkelt namelijk een eigen houten speelgoed collectie van Milaniwood. De onderdelen bestaan uit klossen, knopen, kegels, kurken, kubussen, schijven, halve bollen, pionnen, wielen, etc.


Het verhaal van Milaniwood:

In 1924 begint Vincenzo Milani met het werken van klein hout. Hij is gespecialiseerd in technische accessoires voor de testiel industrie en vele andere applicaties.
De zonen van Vincenzo bereiden in 1974 het bedrijf Tamil uit, waarbij ze produceren voor modeaccessoires,schip modelbouw, spel en speelgoed, luxe-objecten voor het huis en het kantoor, decoratie, hendels en knoppen. Het bedrijf verbetert de technologische apparatuur en groeit in werknemers. 
In 1994 investeert de 3de generatie in het bedrijf in technologie en in onderwijs. En zij starten met een productie van Italiaanse en Internationale gerenommeerde merken.

 

Het merk Milaniwood wordt in 2002 ‘geboren’ en zij produceren milieuvriendelijke producten met hoge kwaliteit, volledig designed & geproduceerd Italië. Het bedrijf heeft een FSC certificering en nastreeft hun verantwoorde productie beleid.

Review toevoegen

Bedankt voor uw review.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews