✔ Magazijn uitverkoop! Korting op (bijna) alles OP = OP
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland).
✔ Hoge kortingen tot 50% op alles in de Sale
✔ VAKANTIE SLUITING: Bestellingen worden vanaf 6 mei weer verzonden

01 / Jan / 2024

Nieuws: Meervoorkinderen.nl staat te koop

Nieuws: Meervoorkinderen.nl staat te koop

NIEUWS Te koop!

Meervoorkinderen.nl staat te koop! Ja écht waar!

 

Ruim 9 jaar geleden ben ik begonnen met het idee om een webshop in houten speelgoed te beginnen, nadat onze oudste dochter was geboren. In 9 jaar tijd is veel gebeurd en heb ik, naast mijn gezin ook Meervoorkinderen.nl mogen laten groeien en nu is het tijd. Tijd voor iets anders, tijd voor een andere weg.

Met heel veel vreugde, plezier en liefde heb ik in de afgelopen jaren Meervoorkinderen.nl van begin af aan op gebouwd en laten groeien naar een mooie shop. Daarnaast ben ik ook enorm trots waar Meervoorkinderen.nl begin 2024 staat en waar ze nóg naar toe kan groeien. Want Meervoorkinderen.nl is klaar voor een nieuwe stap, samen met iemand anders.

 

Meervoorkinderen.nl is er écht klaar voor, met leuke en fijne klantenkring, een vernieuwde website en ingericht met de nieuwe Google Analytics GA4.

Dus ben jij of ken jij iemand die droomt over het hebben van een eigen webwinkel en wil je niet van voorafaan beginnen? Dan is dit jouw kans!

 

Nieuwsgierig? Neem rechtstreeks contact op via [email protected]

 

Uiteraard verandert er voor jouw als klant niets. Tot het moment daar is, gaan we nog steeds met plezier door met Meervoorkinderen.nl. Gewoon vertrouwd, zoals altijd.

Maar zeg het voort! En tag diegene in je vriendenkring waarvan jij denkt dat een eigen webshop runnen écht iets is.

Ons bericht delen waarderen wij ook enorm, zodat er heel veel mensen zijn die deze mooie kans niet missen. Want Meervoorkinderen.nl wil graag doorgroeien in de toekomst!

 

Is het misschien niets voor jou, maar ken je nog iemand die altijd al een eigen webshop heeft willen hebben? Deel het bericht dan!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »