Spel Houten Toren (The Colour Towers) - Milaniwood
Reviews | Review toevoegen

Het Spel is gebaseerd op de verschillende kleuren en het leren van combinaties. het is een educatief spel dat iedereen samen kan spelen. De speler die de hoogste toren bouwt, wint het spel.

Artikelnummer

MW-MRBCO001 

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

1 - 2 werkdagen

€ 42,95
€ 24,95
Prijs per Stuk

Voorraad : 3

Het aantal MvK Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 4
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Spel Houten Toren (The Colour Towers) - Milaniwood


Het Spel Houten Toren is gebaseerd op de verschillende kleuren en het leren van combinaties. het is een educatief spel waarbij kinderen (en de rest van de familie) 'gezellig' samen kunnen spelen.
Daarnaast is het een uniek cadeau!


Instructies:
Kies een pion uit de zak. Het spel kun je op 3 niveaus spelen of de torens van de andere te veroveren: makkelijk, gemiddeld en moeilijk.

Makkelijk:

De pionnen van de zelfde kleur als degene die je uit de zak gehaald hebt. Bij veroveren kun je met jouw rode pion een andere rode pion veroveren.

Gemiddeld:

Je kunt pionnen veroveren op basis van kleurcombinaties. Paars maak je door rood én blauw, waardoor je met de paarse pion ook rode én blauwe pionnen mag veroveren.

Moeilijk:

Je kunt pionnen veroveren met de bijkomende kleur (zie afbeelding).

 

Als je een pion niet kunt veroveren dan wordt de getrokken pion op tafel gelegd. De veroverde pionnen moeten worden gestapeld om een toren te vormen. De speler die de hoogste toren bouwt, wint het spel.Afmeting: doos 22,5 x 12 x 4,5 cm

Aantal spelers: 2-5
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Merk: Milaniwood
 

Het merk Milaniwood:

Milaniwood heeft vanaf 2008 een eigen houten speelgoed collectie, met spellen en bouwblokken. Het design is gemaakt door jonge Italiaanse ontwerpers en de volledige productie wordt gedaan door Tamil, het moederbedrijf van Milaniwood. De producten van Milaniwood bestaat uit design speelgoed, waarbij het uiterlijk ook een belangrijk item was. Verder is het speelgoed creatief, educatief, biedt het stimulatie tot verbeteren van (fijne) motoriek en concentratie. Milaniwood ontwerpt het speelgoed aan de hand van trends en design, waarbij het spel en het kind centraal staat. Het speelgoed wordt gemaakt van hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke producten.
 

Het speelgoed bestaat uit bouwblokken, behendigheidspellen en traditionele bordspellen met hun eigen twist. Het is gemaakt van hoog kwalitatief hout en voorzien van niet-giftige verf. Het merk is 100% italiaans!

 

Milaniwood: Onderdeel van Tamil S.N.C.

Het bedrijf Tamil S.N.C. is gespecialiseerd in het bewerken en micro-bewerking van hout.
Het produceert sinds 1924 houten onderdelen voor vele verschillende branches: modeaccessoires, high fashion, schip modelbouw, speelgoed en spelletjes, luxe goederen voor de woning en het kantoor, knoppen en hendels, parfums en nog veel meer.
 

De machines, materialen, productielijn en werknemers hebben ze al, met de vormen/voorwerpen van de productielijn hebben ze nieuwe producten ontwikkelt namelijk een eigen houten speelgoed collectie van Milaniwood. De onderdelen bestaan uit klossen, knopen, kegels, kurken, kubussen, schijven, halve bollen, pionnen, wielen, etc.


Het verhaal van Milaniwood:

In 1924 begint Vincenzo Milani met het werken van klein hout. Hij is gespecialiseerd in technische accessoires voor de testiel industrie en vele andere applicaties.
De zonen van Vincenzo bereiden in 1974 het bedrijf Tamil uit, waarbij ze produceren voor modeaccessoires,schip modelbouw, spel en speelgoed, luxe-objecten voor het huis en het kantoor, decoratie, hendels en knoppen. Het bedrijf verbetert de technologische apparatuur en groeit in werknemers. 
In 1994 investeert de 3de generatie in het bedrijf in technologie en in onderwijs. En zij starten met een productie van Italiaanse en Internationale gerenommeerde merken.

 

Het merk Milaniwood wordt in 2002 ‘geboren’ en zij produceren milieuvriendelijke producten met hoge kwaliteit, volledig designed & geproduceerd Italië. Het bedrijf heeft een FSC certificering en nastreeft hun verantwoorde productie beleid.

Review toevoegen

Bedankt voor uw review.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews