Spel De Vliegende Rups (Flying Caterpillar) - Milaniwood
Reviews | Review toevoegen

Niet alleen vlinders kunnen vliegen, maar ook onze rups vliegt hele afstanden! Welke rups vliegt er door de hoepel heen? Het spel kan zowel thuis (binnen) of buiten (in de tuin) gespeeld worden.

Artikelnummer

MW-MBRCO001 

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

1 - 2 werkdagen

€ 18,95
€ 10,95
Prijs per Stuk

Voorraad : 3

Het aantal MvK Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Spel De Vliegende Rups (Flying Caterpillar) - Milaniwood

 

Niet alleen vlinders kunnen vliegen, maar ook onze rups vliegt hele afstanden! Welke rups vliegt er door de hoepel heen?
 

Het spel De Vliegende Rups kan zowel thuis (binnen) of buiten (in de tuin) gespeeld worden. Kinderen dagen elkaar uit door de rups zo ver mogelijk te laten vliegen én hem door de ring/hoepel te schieten.

Het spel stimuleert op een eenvoudige manier de oog-hand coördinatie bij kinderen. Daarnaast biedt het spel ook ruimte voor fantasie en dromen.

Het spel bestaat uit een rups (van houten ballen) met een elastische draad en een ring op standaard.
 

Kinderen kunnen het spel alleen spelen en/of tegen een tegenstander!

 

Instructies:

De rups mag met de staart in de buis gestoken worden, de staart komt dan aan de andere kant van de buis weer tevoorschijn. Richt vervolgens de rups naar de ring/hoepel en trek aan zijn staart en laat de staart los.

Begin op een kortere afstand, naarmate het spel vordert en kinderen de rups goed in de ring/hoepel schieten kun je de afstand vergroten. Zo wordt het spel per grotere afstand moeilijker.

Afmeting: doos 28 x 7 x 9 cm

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Merk: Milaniwood
 

Het merk Milaniwood:

Milaniwood heeft vanaf 2008 een eigen houten speelgoed collectie, met spellen en bouwblokken. Het design is gemaakt door jonge Italiaanse ontwerpers en de volledige productie wordt gedaan door Tamil, het moederbedrijf van Milaniwood. De producten van Milaniwood bestaat uit design speelgoed, waarbij het uiterlijk ook een belangrijk item was. Verder is het speelgoed creatief, educatief, biedt het stimulatie tot verbeteren van (fijne) motoriek en concentratie. Milaniwood ontwerpt het speelgoed aan de hand van trends en design, waarbij het spel en het kind centraal staat. Het speelgoed wordt gemaakt van hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke producten.
 

Het speelgoed bestaat uit bouwblokken, behendigheidspellen en traditionele bordspellen met hun eigen twist. Het is gemaakt van hoog kwalitatief hout en voorzien van niet-giftige verf. Het merk is 100% italiaans!

 

Milaniwood: Onderdeel van Tamil S.N.C.

Het bedrijf Tamil S.N.C. is gespecialiseerd in het bewerken en micro-bewerking van hout.
Het produceert sinds 1924 houten onderdelen voor vele verschillende branches: modeaccessoires, high fashion, schip modelbouw, speelgoed en spelletjes, luxe goederen voor de woning en het kantoor, knoppen en hendels, parfums en nog veel meer.
 

De machines, materialen, productielijn en werknemers hebben ze al, met de vormen/voorwerpen van de productielijn hebben ze nieuwe producten ontwikkelt namelijk een eigen houten speelgoed collectie van Milaniwood. De onderdelen bestaan uit klossen, knopen, kegels, kurken, kubussen, schijven, halve bollen, pionnen, wielen, etc.


Het verhaal van Milaniwood:

In 1924 begint Vincenzo Milani met het werken van klein hout. Hij is gespecialiseerd in technische accessoires voor de testiel industrie en vele andere applicaties.
De zonen van Vincenzo bereiden in 1974 het bedrijf Tamil uit, waarbij ze produceren voor modeaccessoires,schip modelbouw, spel en speelgoed, luxe-objecten voor het huis en het kantoor, decoratie, hendels en knoppen. Het bedrijf verbetert de technologische apparatuur en groeit in werknemers. 
In 1994 investeert de 3de generatie in het bedrijf in technologie en in onderwijs. En zij starten met een productie van Italiaanse en Internationale gerenommeerde merken.

 

Het merk Milaniwood wordt in 2002 ‘geboren’ en zij produceren milieuvriendelijke producten met hoge kwaliteit, volledig designed & geproduceerd Italië. Het bedrijf heeft een FSC certificering en nastreeft hun verantwoorde productie beleid.

Review toevoegen

Bedankt voor uw review.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews