✔ KORTINGSCODE: KLANT10
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland)
✔ KORTINGSCODE: KLANT10
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland)

Daphne - 26 / Oct / 2020

Het is bijna Sinterklaas!

Het is bijna Sinterklaas!

Het is bijna November, voor veel kinderen betekent dit een spannende tijd. Ook dit jaar komt Sinterklaas natuurlijk naar Nederland. Al zijn er door Corona heel veel optochten en evenementen afgelast. Maar de grote sinterklaasoptocht op televisie gaat door!

Ondanks dat er veel anders zal gaan dit jaar, blijft er ook heel veel hetzelfde. Uiteraard zijn aankomst in Nederland, de pepernoten, schoen zetten, de liedjes en natuurlijk de cadeaus!

De spanning van Sinterklaas

De weken tot aan Pakjesavond duren voor kinderen heel lang. Voor sommige, waaronder mijn eigen kinderen, zelfs te lang. Om duidelijk te laten zien hoelang het nog duurt tot aan Pakjesavond heb ik een aftelkalender gemaakt. De datum start op de dag dat hij in Nederland aankomt: 14 november 2020 tot aan 5 december 2020. Kinderen kunnen het rondje inkleuren of misschien een leuke sticker opplakken.

Aftellen naar 5 december

Mijn kinderen vinden het altijd enorm fijn om te zien hoeveel nachten het nog slapen is tot aan 5 december. Daarnaast zouden ze vanaf het moment dat Sinterklaas aankomt in Nederland elke avond hun schoen wel willen zetten. Deze sinterklaas doet daar niet aan mee, maar heeft daar wel iets op gevonden. Een heuse: Schoenzetkalender. Onze kinderen mogen op die avonden hun schoen zetten (met wat lekkers voor Amerigo en natuurlijk een mooie brief voor sinterklaas). Om de 3 dagen zetten ze hun schoen, maar deze Sinterklaas brengt niet elke keer een cadeau. Soms geeft hij iets lekkers met een brief terug, een fopcadeau of ….. Wat stoppen jullie in de schoentjes?

Mijn schoencadeau tips voor Sinterklaas

Graag wil ik mijn schoencadeau tips met jullie delen: 

Nog diverse laatste tips voor Sinterklaas

Ik begin zelf altijd op tijd met mijn inkopen. Voor de webshop ben ik al voor de zomer bezig met de voorraad aanvullen en nieuwe producten uit te zoeken. Vandaar dat ik al een geruime tijd bezig ben met de feestdagen. Uiteraard komen mijn ideeën dan ook al gemakkelijk voorbij om cadeau te doen. Persoonlijk probeer ik te wisselen om ze niet alleen maar speelgoed te doen. De kinderen knutselen ook veel, waardoor ze ook veel knutselspullen krijgen. En meestal nog sokken, pyjama of iets voor op hun kamer.

Met pakjesavond komt Sinterklaas altijd even langs ons huis, meestal hebben we hem nét gemist. Maar hij heeft dan altijd wat cadeaus voor ons klaar gezet.

Cadeautips voor Pakjesavond

Om ook jullie op weg te helpen, heb ik nog een aantal cadeautips voor Pakjesavond: 


Zijn jullie inmiddels ook benieuwd naar mijn aftelkalender en schoenzetkalender voor Sinterklaas? Ik zal ze hieronder zetten.

Heel veel plezier met alle voorbereidingen voor het grootste Kinderfeest!
Tot ziens bij Meervoorkinderen.nl

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »