" />
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Elk kind speelt graag met blokken van Tegu. Met de blokken van Tegu kun je de leukste en mooiste creaties maken en alles is goed. Fantasie krijgt de vrije loop, want met Tegu Blokken ga je nóg een stap verder!

Normaal vallen blokken gemakkelijk om en stapelt het soms lastig. Maar de magnetische blokken van Tegu komen goed van pas! Ontdek en ervaar het nu zelf!

Bij meervoorkinderen.nl kun je dé leukste sets van Tegu kopen.


Lees hier meer over het Tegu.


Weergave:
 


Bezig met laden...
29%
visibility
shopping_cart

Tegu Blokkenset Sticky Monsters ZipZap

Sticky Monsters ZipZap van Tegu. Het unieke aan de houten blokken is dat zij magnetisch zijn, dit maakt de creaties stevig en bieden...

46,95

33,40

Tegu Magnetische Blokken

Bij Tegu vragen de mensen ons veel over onze Tegu magnetische houten blokken. Maar de ene vraag de altijd gesteld wordt is, ""hoe krijg je de magneten in de houten blokken?""
En dat is nu nét het geheim van Tegu Magnetische Blokken

Tegu Magnetische Blokken staat voor:
De Mogelijkheid: Het naar voren brengen van het creatieve in ieder van ons.
De Goedheid: De wereld beter maken, dan dat we het vonden.
De Kwaliteit: Investeren in Liefde, Zweet & Tranen

Tegu Speelgoed kopen

Bij Tegu geloven ze dat ieder kind de mogelijkheid moet hebben om ongehinderd te bouwen, te creëren en te verbeelden. Ze bouwen niet alleen torenhoge blok structuren, maar bouwen aan hun toekomst.

In ieder TEGU blok verpakken we de kracht van het dromen over die toekomst. Wij zien geen verschil tussen leren en spelen. In feite, zijn wij van mening dat wanneer een kind speelt, hun geest geopend wordt om te leren in nieuwe en spannende manieren. Zo spannend, dat ze niet eens weten dat ze aan het leren zijn.

Toen Chris en Will Haughey TEGU oprichtte, vroegen ze zichzelf het volgende af: “Kunnen wij een winstgevend bedrijf oprichten in Honduras wat een positieve sociale impact zou hebben door de aard van het bedrijf”

En dat is precies wat ze gedaan hebben.
Van de volledig onafhankelijke speelgoed fabriek welke net buiten Tegucigalpa is opgericht tot aan de samenwerking met een lokale school.

TEGU heeft gekozen voor Honduras en is hier voor de lange termijn. Door het betalen van onze medewerkers met een leefbaar loon, het voorzien in loopbanen op de lange termijn, groei en ontwikkeling in plaats van eenvoudige taak-gebaseerde banen, brengt Tegu arbeidsvoorwaarden van wereldklasse naar Midden-Amerika.

Wanneer verantwoordelijk geoogst, is hout het meest duurzame materiaal wat beschikbaar is. Daarom werkt Tegu samen met lokale Hondurese coöperaties die individueel met de hand elke volwassen boom uitkiezen voor gebruik.

Daarnaast werkt Tegu samen met de lokale gemeenschappen om herbebossing te ondersteunen. Tegu doneert een deel van de opbrengsten aan herbeplanting inspanningen voor ieder Tegu blok wat verkocht wordt. Voor elke boom die geoogst wordt, worden 983 bomen terug geplant. Dat is genoeg om een voetbalveld te vullen!

Tegu werkt samen met een school genaamd AFE (Amor, Fe y Esperanza), die is begonnen met een opleiding te bieden voor de kinderen van wie de families werken op de vuilnisbelt van Tegucigalpa.

Eén ding dat de meeste mensen zich niet realiseren is dat al onze blokken zijn ontworpen om samen te werken. Dit was een unieke uitdaging, welke werd opgelost door het bewerken van elk blok rond een kern module van 30mm. Maar net zo belangrijk als het ontwerp van de blokken om samen te werken, moest Tegu ervoor zorgen dat de blokken werken voor de personen die ermee spelen!

Tegu heeft gekeken naar de grootte van de hand van een kind, maar ook hoe ze spelen en de blokken vasthouden, voordat Tegu zich richt op de vorm van elk uniek blok. Tegu ontwerpt  blokken met een doel, het creëren van het beste bouwsysteem wat er is!

De leukste producten van Tegu kun je vinden bij Meervoorkinderen.nl! Van startersset met blokken tot thema sets: je vindt Tegu bij Meervoorkinderen.nl.

Op werkdagen voor 14:00u besteld, is dezelfde dag verzonden. Daarnaast krijg je gratis verzending bij bestellingen boven € 70,00 (binnen Nederland).

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens onze andere merken:
Grimm's
Wobbel
Stapelstein
Way to Play
Hape
Little Dutch
Happy Horse
Nijntje Corduroy
Ado Houten Speelgoed
Goki


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Meervoorkinderen.nl 9,2 / 10 - 223 Reviews @ Kiyoh