✔ Geniet nu van meer UITVERKOOP! Zo lang de voorraad strekt*
✔ GRATIS verzending vanaf € 70- (binnen Nederland)
✔ Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis!
✔ GRATIS verzending vanaf € 70- (binnen Nederland)

Daphne - 29 / Apr / 2020

Cadeautips en Verjaardagscadeau inspiratie!

Cadeautips en Verjaardagscadeau inspiratie!

Welk cadeau moet ik vragen / Welk cadeau moet ik geven?

Ieder jaar weer dezelfde uitdaging. Welk cadeau moet ik geven aan mijn kind, kleinkind, nicht of vriendin? Of nog erger, wat voor cadeau kun je vragen aan de vrienden, opa’s en oma’s? In deze blog neem ik je mee in leuke cadeautips en cadeau ideeën.

Voor de geboorte van een kind doet een cadeau met naam het altijd erg goed. Op deze manier heb je altijd een origineel verjaarscadeau. In je zoektocht naar het perfecte cadeau start je natuurlijk bij Google. Je gaat gelijk op zoek naar ‘cadeau of kado’, maar daarmee ben je er helaas nog niet. Tegenwoordig is het internet zo groot dat je op die manier er nog steeds niet uitkomt. Wat je veel beter kunt doen is specifiek zoeken. Bijvoorbeeld ‘welk cadeau moet ik vragen voor een kind van 2 jaar’ of ‘wat is een origineel verjaardagscadeau voor een meisje’ Dit helpt al in de zoekresultaten, maar na het lezen van deze blog heb je nog meer tips om het juiste verjaardagslijstje samen te stellen.

Mijn verjaardagscadeautip: Persoonlijk maak ik altijd een verjaardagscadeau lijst met cadeau van opa & oma en tantes. Zo krijgen de kinderen precies hetgeen dat ze leuk vinden en waar hun interesses liggen. Verder vragen we voor de overige visite altijd om een spaarcadeau. De kinderen vragen dan geld om bij elkaar te leggen om een ‘groter’ cadeau naar eigen wens te krijgen. Ik zorg er dan wel altijd voor dat het cadeau op het verjaardagsfeest in huis is, zodat de visite meteen zien waar ze aan bij gedragen hebben. We krijgen hier altijd leuke en positieve reacties op.

Een leuke tip voor een spaarcadeau is bijvoorbeeld een speeltent van Abel of een balansbord van Wobbel. Wil je een gepersonaliseerd cadeau hebben? Kijk dan eens bij onze ADO Houten Speelgoed producten, de meeste hiervan kun je voorzien van een naam waardoor je gelijk een origineel verjaardagscadeau hebt.

Verjaardagscadeaus:

Elk jaar op zoek naar een cadeau voor je kind! Of op zoek naar een leuk verjaardagscadeau voor een peuter of een kind. Of je nu een verjaardagscadeau voor eerste verjaardag zoekt of een verjaardagscadeau voor dochter 4 jaar. Elke leeftijd heeft andere interesses en speelgoed. Ook zie je veel verschillen in verjaardagscadeau meiden of jongens, vooral bij de leeftijden vanaf 4 jaar.

 

Hieronder heb ik een lijstje met leuke verjaarscadeau ideeën gezet. Netjes gesorteerd op leeftijd en uiteraard te koop op onze webshop!

Verjaardagscadeau kind 1 jaar

  1. Nijntje Corduroy Knuffel van Nijntje/Miffy
  2. ADO Houten Speelgoed Kubus Opbergbank
  3. Wobbel Starter van Wobbel
  4. Knuffeldier of Knuffeldoekje van Happy Horse
  5. Kinderservies van Yuunaa

 

Verjaardagscadeau kind 2 jaar

  1. Loopfiets van Little Dutch
  2. Zeilboot van Plan Toys
  3. Zandbak speelgoed van Hape
  4. Auto’s van Bajo
  5. Stoel (en tafel) van Ado Houten Speelgoed

 

Verjaardagscadeau kind 3 jaar

  1. Magnetische blokken van Tegu
  2. Wobbel Pro van Wobbel
  3. Regenboog Groot van Grimm’s
  4. Parkeergarage van Plan Toys
  5. Krijtboeken van Jaq Jaq Bird

 

Verjaardagscadeau kind 4 jaar 

  1. Autobaan van Way to Play
  2. Rugzak van Kidzroom
  3. Puzzel van Crocodile Creek
  4. Houten dieren van Holztiger
  5. Quadrilla Knikkerbaan van Hape

 

Verjaardagscadeau kind 5 jaar

  1. Speeltent van Abel
  2. Treinbaan van Eichhorn
  3. Knutselpakketten van Re-Cycle-Me
  4. Gezelschapsspellen van Goki
  5. Nagellak en Lipgloss van Snails

 

Verjaardagscadeau kind 6 jaar en ouder

  1. Houten zwaarden en schilden van VAH
  2. Bouwpakketten om te gebruiken met Lego van Brikkon
  3. Bouwplankjes van Grimms
  4. Gezelschapsspellen van Milaniwood
  5. Magneetpuzzels van Grimm’s

 

Nog meer cadeauideeen:

Maar we hebben écht nog veel meer: denk aan puzzels, babyspeelgoed, voertuigen, blokken, knikkerbanen, knutselspeelgoed, speelgoed voor rollenspellen, buitenspeelgoed en keukenspeelgoed. We hebben op onze website dit ook op leeftijd ingedeeld, zodat je het makkelijk kunt terugvinden. Neem gerust een kijkje op onze website door op  een van onderstaande linken te klikken.

 

Wist je dat we bij Meervoorkinderen.nl ook een leuke ‘Verjaardag Cadeau Service’ hebben? Weet je toch niet precies wat je zoekt, dan laat je ons gewoon helpen. Heel makkelijk en veel klanten maken hier al gebruik van.

Weten hoe de Verjaardag Cadeau Service’ precies werkt? Klik dan hier.

 

Cadeau bij Zwangerschap en Cadeau Geboorte

Tegenwoordig geven we graag cadeaus! Zo geven we al snel een cadeau bij zwangerschap, of een cadeau bij zwangerschapsverlof. Ook een babyshower cadeau of een cadeau na bevalling zijn tegenwoordig populair.

 

Ook een cadeau voor mama hoort er tegenwoordig helemaal bij. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar we vinden het ook allemaal leuk! Je ziet zelfs ook steeds vaker een cadeau voor grote zus of cadeau voor grote broer.

 

Voor de komst van de baby hebben we natuurlijk veel leuke producten in ons babyspeelgoed assortiment. Denk aan speelkleden, babygym, muziekmobiel, boxkleden, rammelaars, bijtringen en knuffels. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij merken Little Dutch, Happy Horse, Nijntje/Miffy, Ado Houten Speelgoed & Kidzroom en ontdek wat wij allemaal hebben.

                                 

De keuze voor een leuk cadeau kan soms erg moeilijk zijn, maar daar hebben wij iets voor gevonden. Op Meervoorkinderen.nl kun je namelijk een kraamcadeaubox bestellen.Dit is een box of doos vol met ons mooiste speelgoed & cadeaus, speciaal voor de allerkleinste (& soms ook een beetje voor mama).

Meer informatie hoe dit werkt, klik dan hier en je komt gelijk op de speciale kraamcadeau box pagina uit.

Ps. Je kunt een kraamcadeau box natuurlijk ook geven tijdens zwangerschap of babyshower.

 

Cadeau Sinterklaas of Kerst:

Uiteraard hebben we ook leuke sinterklaascadeaus, schoencadeaus en Kerstcadeaus voor kinderen. In de laatste maanden van het jaar zijn er veel momenten wanneer kinderen cadeaus krijgen. Het is soms lastig om juist dan leuke cadeaus te zoeken.

 

Mijn tips voor de feestdagen:

  • Begin op tijd met zoeken
  • Houdt een lijst bij met wensen (schrijf ze het hele jaar door op)
  • Maak verdeling van cadeaus per kind
  • Bedenk wanneer je cadeau in schoen gaat geven (wij laten de kinderen ongeveer 3 a 4 keer hun schoen zetten, we gebruiken hiervoor een kalender)
  • Bestel op tijd; bezorgdiensten hebben het steeds drukker. Bestellingen in november en december kunnen hierdoor langere levertijd hebben.
  • Voorkom stress, laat je cadeaus inpakken.

Bij Meervoorkinderen.nl hebben we vanaf september/oktober ons assortiment flink aangevuld, dus je kunt gerust komen shoppen.

 

Cadeau leuk inpakken:

Als je een cadeau hebt gevonden dan is het natuurlijk de vraag: Hoe kan ik het cadeau origineel inpakken?  Uiteraard kun je dit zelf doen, maar bij Meervoorkinderen.nl hebben wij ook een leuke inpakservice. Wij pakken het cadeau dan mooi voor je in. 

 

Misschien vraag je je af: ‘Waarom zou ik mijn cadeau laten inpakken?’ Het heeft zo zijn voordeel, je hoeft bijvoorbeeld thuis niet meer op zoek te gaan naar leuk cadeaupapier. En je komt er op het laatste moment ook niet achter dat je net niet genoeg cadeaupapier hebt. Én uiteraard ziet het cadeau er altijd super leuk uit!! Het cadeau is voorzien van mooi papier, lint én kaartje/label.

De inpakservice is beschikbaar bij onze Verjaardag Cadeau Service, Verrassingsboxen en Kraamboxen.

 

Cadeau laten bezorgen:

Eindelijk heb je jouw origineel verjaardagscadeau gevonden. Je hebt het cadeau ook nog eens laten inpakken, maar dan moet het nog verzonden worden.

 

Je cadeau versturen kan tegenwoordig op steeds meer manieren. Zo kun je het cadeau naar een ander adres versturen. Super handig als je een speciaal verjaardagscadeau tijdens quarantaine wilt laten bezorgen.

 

Meervoorkinderen.nl verzend alle producten via PostNL, hierdoor heb je zelfs de mogelijkheid om je verjaardagscadeau thuisbezorgd te hebben in de ochtend of avond, zodat je niet de hele dag op de postbode hoeft te wachten. Indien gewenst kunnen wij op het label van het cadeau ook nog een kleine tekst toevoegen.

 

Afhankelijk van formaat kan het cadeau door brievenbus of laat je jouw verjaardagscadeau thuisbezorgen. Een cadeau per post is anno 2020 heel normaal. We zien nu wel veel bestellingen veranderen in een verjaardagscadeau tijdens quarantaine, nu we midden in de 'Corona-quarantaine' zitten.

 

Steeds meer zie je dat mensen een verjaardagscadeau online bestellen, ofwel een verjaardagscadeau per post! Het is natuurlijk de perfecte manier om verjaardagscadeau op afstand te geven wanneer geen fysiek verjaardag gevierd kan worden.

 

Nog meer cadeau’s:

Zoals ik al hierboven in de blog had beschreven geven we steeds meer cadeaus. Elke aangelegenheid is een mooi moment om een cadeau te geven.

  • Verjaardagscadeau juf  voor de hele klas
  • Afscheidscadeau klas
  • Cadeau zwemdiploma
  • Verjaardagscadeau Creche/Peuterspeelzaal
  • Afscheidscadeau kinderdagverblijf

 

Cadeaubon kopen:

Het kan zijn dat je na het lezen van alle verjaardagscadeau tips en cadeau ideeen nog niet weet wat je wilt (inderdaad de keuze is reuze!).

 

Dat kan natuurlijk. Om je daarbij te helpen kun je bij Meervoorkinderen.nl ook cadeaubon aanschaffen. We hebben de meest voorkomende bedragen in cadeaubonnen online beschikbaar. Binnen 24u krijg je van ons digitaal een cadeaubon opgestuurd met een unieke code.

 

Je kunt kiezen uit 3 verschillende cadeaubonnen:

Hopelijk heb je na het lezen meer informatie gekregen over hoe je de jaarlijkse verjaardagcadeau stress kunt verminderen, zodat je er meer van kunt genieten.

 

Succes met shoppen!!

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »