✔ Geniet nu van meer UITVERKOOP! Zo lang de voorraad strekt*
✔ GRATIS verzending vanaf € 70- (binnen Nederland)
✔ Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis!
✔ GRATIS verzending vanaf € 70- (binnen Nederland)

Bajo

  • Geen producten gevonden

Bajo Speelgoed

Bajo Speelgoed besteedt veel aandacht aan de doelgroepen van het speelgoed en daarmee de stimulatie van de ontwikkelingsgebieden. Bij het baby Bajo Speelgoed is het thema ‘wereld van de dieren’ voornamelijk gebruikt. Hierbij denkend aan paarden, kikkers, eenden, honden en lieveheersbeestjes.

Het Bajo Speelgoed staat in het teken van beweging en het samen spelen met de natuur. Dit sluit perfect aan bij de behoeften van het kind. Verder worden kinderen op een spelende manier gestimuleerd in hun taal en communicatie met hun omgeving. Voertuigen zijn er in vele designs, groottes en kleuren, zo ook bij het merk Bajo Speelgoed. De voertuigen zijn met zorg ontworpen en niet gekeken naar de wereld van de volwassenen.

Bajo Speelgoed stimuleert door middel van de designs, groottes en kleuren de verbeelding/fantasie van de kinderen. Hierbij stimuleren de voertuigen ook het ontwikkelen van ruimtelijke oriëntatie, richtingsgevoel en afstand.

Bajo Houten Speelgoed

Het Bajo Houten Speelgoed wordt gemaakt van loofbomen van de oorspronkelijke graining. Ze proberen elk stuk hout te gebruiken voor het Bajo Houten Speelgoed, voor elk groot of klein onderdeel.

Het Bajo Houten Speelgoed van het merk Bajo voldoet aan alle EU en VS normen & eisen voor de veiligheid van het speelgoed rondom materialen, productie en etikettering. (richtlijn 88/378/ EEG en 93/68 /EWG).

Voor het Bajo Houten Speelgoed is alleen de veiligste gecertificeerde niet-giftige verf op basis van natuurlijke componenten (EN71) gebruikt. Bajo Houten Speelgoed biedt lokale leveranciers in Polen om samen te werken, men gebruikt alleen hoogwaardige materialen die de Europese eco-normen van de houtproductie respecteren en elk product wordt met de hand gecontroleerd.

Bajo Speelgoed draagt bij aan Educatie

Bajo Speelgoed besteedt veel zorg om speelgoed te ontwikkelen die bijdragen aan educatie. Het Bajo Speelgoed leert kinderen op een spelende manier vormen, afmetingen en kleuren, hierbij speelt herkenning, classificeren en associëren een rol.

Daarnaast stimuleert het Bajo Speelgoed ook de zelfredzaamheid, concentratie, vindingrijkheid, het trekken van conclusies en het ontdekken van regels. Bajo Speelgoed is een Pools familie bedrijf en is opgericht in 1993. De fabriek produceert, d.m.v. een duurzame oplossing voor het ontwikkelingsproces.

Bajo Houten Speelgoed.

Het Bajo Houten Speelgoed wordt veel gebruikt (als pedagogische hulpmiddelen) op kleuterscholen, voor (educatieve) ontwikkelingen met positieve sociale verandering en draagt bij aan het milieu-bewijstzijn.

Bajo Speelgoed streeft ervoor vernieuwend houten speelgoed te ontwerpen en te produceren. Sinds het begin van het merk Bajo Speelgoed, hebben ze al ruim duizend producten ontworpen, gecreëerd en verkocht.

De leukste producten van Bajo speelgoed kun je vinden bij Meervoorkinderen.nl! Van auto's, vrachtwagens tot telramen: je vindt Bajo speelgoed bij Meervoorkinderen.nl.

Op werkdagen voor 14:00u besteld, is dezelfde dag verzonden. Daarnaast krijg je gratis verzending bij bestellingen boven € 70,00 (binnen Nederland).

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens onze andere merken:
Grimm's
Wobbel
Stapelstein
Way to Play
Hape
Little Dutch
Happy Horse
Nijntje Corduroy
Ado Houten Speelgoed
Goki

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »