✔ KORTINGSCODE: KLANT10
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland)
✔ KORTINGSCODE: KLANT10
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland)

16 / Aug / 2023

Welke grootte Nijntje knuffels zijn er?

Welke grootte Nijntje knuffels zijn er?

Welke grootte Nijntje knuffels zijn er?

Wie kent Nijntje niet..... en vooral wie is er eigenlijk niet met Nijntje opgegroeid. Elk kind is ooit wel eens in aanraking gekomen met de bekende Nijntje Pluis. Als het niet is met een echte Nijntje Knuffel, dan zeker wel met een verhaaltje uit een boek of op televisie.

 

Er is zoveel van Nijntje dat het ook bijna niet meer bij te houden is wat voor soort producten er allemaal zijn van Nijntje.

De meeste kennen de boekjes, maar er zijn ook heel veel leuke Nijntje knuffels. Je hebt ze in veel verschillende soorten materialen, groottes en thema's.

 

De meest gangbare Nijntje maat is toch wel de Nijntje van 23 cm. Nijntje is voor de allerkleinste dan al makkelijk vast te pakken of staat gezellig op een plankje op de kinderkamer.

 

Bij Meervoorkinderen.nl kun je ook diverse Nijntjes kopen. De bekenste Nijntjes uit het assortiment van Meervoorkinderen.nl zijn de Corduroy. De stof is mooi, sterk van materiaal en geribbeld met zachte ribbels.

 

Welke leeftijd is Nijntje?

Nijntje heeft in 2020 zijn 65ste verjaardag mogen vieren. In het jaar 1955 schreef Dick Bruna zijn eerste verhaal over Nijntje Pluis.

Nijntje is over de hele wereld bekend, vooral door zijn primaire kleuren en de basale manier van tekenen. Een leuk feitje is dat alle Nijntje boeken oorspronkelijk bestonden uit 24 pagina's, allemaal op de rechterpagina een tekening en op de linkerpagina een tekst van 4 regels in rijmvorm.

 

Waarom heet Nijntje Miffy?

Nijntje Pluis is een internationaal merk geworden. De verhalen zijn in veel verschillende talen vertaald. Maar de naam Nijntje is in veel talen niet uitspreekbaar. Daarom is er gekozen voor de naam Miffy.

Is Nijntje mannelijk of vrouwelijk?

Nijntje is een meisje. En dat komt simpelweg omdat Dick Bruna het leuker vond om een jurkje te tekenen dan een broekje. Het jurkje is echter wel zo getekend dat het bij iedereen vragen stelt zoals 'Is Nijntje mannelijk of vrouwelijk'. Deze vraag laat dus zien dat het ook prima is om Nijntje te zien als jongen.

 

Nijntje knuffels te koop bij Meervoorkinderen.nl

 

Uiteraard kan Nijntje niet ontbreken in onze knuffel assortiment. Vandaar dat wij dé leukste Nijntje knuffels hebben uitgezocht en in ons assortiment hebben toegevoegd.

Neem nu ook zelf een kijkje: Nijntje/Miffy

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »