✔ Magazijn uitverkoop! Korting op (bijna) alles OP = OP
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland).
✔ Hoge kortingen tot 50% op alles in de Sale
✔ VAKANTIE SLUITING: Bestellingen worden vanaf 6 mei weer verzonden

02 / Apr / 2023

Wat is Grimm's Speelgoed?

Wat is Grimm's Speelgoed?

Wat is Grimm's Speelgoed?

Grimm's is afkomstig uit Duitsland en is een bekend merk in de categorie kinderspeelgoed. Een van de bekendste producten van Grimm's, is de Grimm's regenboog: een simpel concept, maar vol toepassingen. Daarnaast vindt je er ook stapelblokken, bouwsets, auto's, en nog veel meer

Grimm's: ruim assortiment open-einde speelgoed 

Een van de grote doelen van Grimm's is om kinderen hun fantasie te prikkelen. Door hun producten stimuleren ze de creativiteit van kinderen, en dat is een erg mooie eigenschap voor elk kind. Grimm's speelgoed is zo ontwikkeld, dat de mogelijkheden eindeloos zijn: wat de ene dag gebruikt wordt als een boerderij, is de volgende dag een ziekenhuis, en later misschien zelfs een poppenhuis.

 De toepassingen zijn dus onbeperkt, alles wat kinderen er maar mee kunnen bedenken is mogelijk, en niks is te gek. De algemene visie van Grimm's betreft het idee dat kinderen de wereld moeten ontdekken met hun eigen handen, en daar is Grimm's speelgoed perfect voor.  

Duurzaamheid voorop

Grimm's zet duurzaamheid voorop als het gaat om haar producten. Doordat het assortiment van Grimm's zo eenvoudig is, en het dus vele toepassingen kent, kunnen kinderen er lang van genieten. Door elke keer weer nieuwe kansen te zien, is het voor elke leeftijd leuk om mee te spelen. Daarnaast is het speelgoed van Grimm's gemaakt van natuurlijk hout, dit heeft 2 voordelen. Allereerst zorgt dit er voor dat het speelgoed erg lang mee gaat, zonder dat het makkelijk verslijt. Ten tweede zorgt het er ook nog eens voor dat elk product uniek is! Al het houten speelgoed is gemaakt van natuurlijk hout, daardoor is het van hoge kwaliteit, en bevat het dus ook markeringen die uniek zijn voor elk product. Bovenal voelt hout ook nog eens heel fijn voor kinderhandjes, en is het perfect om op te bijten als bijtring. 

Grimm's assortiment kinderspeelgoed 

Door het ruime aanbod aan kinderspeelgoed bij Grimm's kan het soms juist lastig zijn om te kiezen. Daarom heb ik voor jou een top 5 gemaakt met mijn favorieten:

  1. Grimm's regenboog: eenvoudig, simpel, maar toch blijft het een populair product bij de kinderen (en dat snap ik heel goed). De regenboog is verkrijgbaar in de originele regenboog variant, maar ook in pastel kleuren, monochroom, groen, of in naturel. Daarnaast heb je ook nog de keuze voor een kleine, middel of grote regenboog
  2. Grimm's stapelblokken cilinder: perfect voor kinderen om kleuren en vormen te herkennen
  3. Grimm's elementen: van vuur en water, tot aan een bloem en koraalrif. De Grimm's elementen passen perfect in elk verhaal dat je kind bedenkt en geven zo nog meer ruimte om hun fantasie te ontwikkelen. Bovendien zien ze er ook nog eens mooi uit om gewoon ergens neer te zetten. 
  4. Grimm's auto's: deze zijn heel fijn te combineren met allerlei andere soorten speelgoed. Zo passen ze bij een Way to Play racebaan, rijden ze over Wobbel balansborden heen, of rijden ze rond in een stad gemaakt van andere Grimm's attributen. 
  5. Grimm's magneetpuzzels: deze zijn vooral geschikt voor de wat oudere kinderen (vanaf 5 jaar), maar is perfect om je kinderen kennis te laten maken met verschillende vormen en ruimtelijk inzicht. De magneetpuzzels zijn verkrijgbaar in verschillende categorieën: cirkel regenboog, grafische cirkels, triangel en in motion

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »