✔ Magazijn uitverkoop! Korting op (bijna) alles OP = OP
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland).
✔ Hoge kortingen tot 50% op alles in de Sale
✔ Op werkdagen besteld voor 14u, is dezelfde werkdag verzonden

01 / Jun / 2023

Waar wordt Grimms gemaakt?

Waar wordt Grimms gemaakt?

Waar wordt Grimm's gemaakt?

Het hoofdkantoor van Grimm's bevindt zich in Hochdorf. In Hochdorf worden nieuwe Grimm's producten ontwikkelt, gekleurd, verpakt en verschepen. Het houtbewerkingsproces wordt niet in-house gedaan bij Grimm's, maar dit gebeurd bij kleine onafhankelijke bedrijven in Duitsland en op andere plekken door heel Europa. 

Grimm's is ontstaan als echt familiebedrijf, en dat is het nu nog steeds! Door alle producten met de hand te maken, blijft het duurzame speelgoed, waaronder bijvoorbeeld Grimm's regenboogvriendjes, van erg hoge kwaliteit en is het ook nog eens erg uniek.

Focus op details

Grimm's focust zich voornamelijk op de hoge kwaliteit van haar producten. Door veel aandacht te schenken aan alle details, krijgen zij het voor elkaar om natuurlijke, hoge-kwaliteitsproducten te ontwikkelen, die natuurlijk ook veilig te gebruiken zijn voor kinderen. In het familiebedrijf van Grimm's zorgen ze er voor dat het speelgoed genoeg ruimte over laat voor kinderen om zelf nieuwe dingen te ontdekken. Op deze manier wordt de creativiteit van kinderen gestimuleerd. 

Handgemaakt speelgoed

All regenboogvriendjes en decoratieve figuren van Grimm's worden met de hand gemaakt. Ze worden vol aandacht voor detail allemaal met de hand geverfd en gedecoreerd. Hierin werkt Grimm's samen met gehandicapte volwassenen uit Duitsland in workshops. 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »