✔ KORTINGSCODE: KLANT10
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland)
✔ KORTINGSCODE: KLANT10
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland)

Daphne - 29 / Feb / 2020

Spielwarenmesse 2020

Spielwarenmesse 2020

Afgelopen januari zijn we weer naar de Spielwarenmesse, de grootste speelgoedbeurs van de wereld, in Nürnberg Duitsland geweest. In December begin ik altijd al met de eerste voorbereidingen. De Spielwarenmesse bestaat uit 12 grote hallen met elk hun eigen thema/speelgoed. Veel hallen kunnen we al overslaan omdat de thema’s en het speelgoed niet aansluiten bij ons als Meervoorkinderen.nl, maar er blijven nog volle 3 hallen over waar we doorheen willen struinen.
We zijn 2 volle dagen geweest, maar dat is nog steeds te kort om alle leveranciers te spreken en te bekijken. Vandaar dat ik vooraf al scan of het merk/product bij ons als Meervoorkinderen.nl past.

Op weg naar de Spielwarenmesse

Met de kinderen bij opa & oma vertrokken we dan in de nacht. Gelukkig kon ik in de auto nog even slapen, want ik kan zelf niet goed zonder nachtrust. Na een lange autorit, kon onze dag beginnen!
Elk jaar beginnen we met Grimm’s, een kleine traditie maar ook vol nieuwsgierigheid naar de nieuwste collectie van dat jaar. Elk jaar blijft de stand mooi en indrukwekkend. Dit jaar hadden ze een hele wand vol met de bekende Regenbogen en bijbehorende producten. Dit maal allemaal in naturel tinten met de nieuwe illustraties op de achtergrond.

Grimm’s Speelgoed

De bekende Grimm’s Regenboog is het bestverkochte product van Grimm’s. De mooie kleuren spreken voor zich en met de regenboog kun je veel mooie creaties maken.
Maar niet alleen met de Grimm’s Regenboog, eigenlijk is al het Grimm’s Speelgoed mooi. Elk in hun eigen kleurencombinatie en vormen. En het mooie van kinderen is dat ze altijd wel weten hoe ze met het Grimm’s Speelgoed kunnen spelen.
De nieuwe collectie verwachten wij in April. Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer precies. Uiteraard houden we jullie op de hoogte.

Wobbel

Ook Wobbel had dit jaar weer een mooie en strakke stand. Een aantal nieuwe kleuren werden bekend gemaakt. Misschien heb je de kleuren al op onze Social Media voorbij zien komen. Het gaat om de kleuren Aubergine, Bladgroen en Roest. Aubergine vervangt de kleur Poeder en Roest vervangt de kleur Schors. De nieuwe kleuren verwachten wij half maart op voorraad te hebben.

Ons assortiment aan Wobbel Planken wordt de komende tijd flink uitgebreid met de nieuwe kleuren, Wobbel Bamboe, Wobbel Limited Editions en de Wobbel 360.
Misschien heb je ook op onze Social Media gelezen dat er diverse Wobbel Pro’s uitlopend zijn. Het gaat om de Wobbel Pro Linnen en Wobbel Pro Bamboo. De Wobbel Pro Blank Gelakt blijft in het assortiment.
Wil jij nog een Wobbel kopen in een uitlopende versie? Wacht dan niet te lang, want op is écht op!
Wist je trouwens dat de wobbel plank niet alleen voor kinderen van 3 tot 12 jaar zijn? Ook kleine kinderen kunnen zich heerlijk uitleven met de Wobbel. Maar de Wobbel wordt ook steeds vaker gebruikt op kantoor, voor Yoga en op vele andere momenten & manieren.

En dan ….

Na weken doorbuffelen achter de laptop is het mij gelukt om (bijna) alle nieuwe producten online te zetten.

Nieuw in 2020 bij Meervoorkinderen.nl

Verder hebben we ons assortiment verruimt met veel knuffels en stoffen speelgoed. Onder andere de merken zoals Nijntje/Miffy, Happy Horse en Ocean Mint collectie van Little Dutch.

Van Little Dutch hebben we naast de knuffels nog meer in gekocht. Denk aan de Little Dutch Loopfiets, Little Dutch Keuken en Little Dutch Trein.

Na vele verzoeken hebben we ons assortiment ook uitgebreid met de collectie van Holztiger. De oplettende klant ziet dat dit nog zeer beperkt is en dat klopt. Niet alles was leverbaar, maar uiteindelijk zal het volledige assortiment in onze collectie komen. 

Voor kinderen die graag buiten spelen en hutten bouwen hebben we nu ook het mooie Nederlandse merk Abel in ons assortiment. De speeltenten kunnen zelf in elkaar gezet worden op elke ondergrond. De tent heeft geen vast model, waardoor je zelf creaties kunt maken. Is de speeltent uiteindelijk te klein? Dan kun je de tent uitbreiden met diverse uitbreidingssets. Kinderen kunnen al op jonge leeftijd met de tenten spelen, maar vanaf 4 jaar kunnen ze de tent ook zelf mee in elkaar zetten.
De speeltenten zijn leuk om binnen, buiten in de tuin of op het strand te gebruiken.
Na het zien van Abel speeltenten ben ik zelf ook super enthousiast geworden. Onze zoon is bijna jarig en dit is hét perfecte cadeau voor onze actieve en ondernemende jongen.

Nog even geduld!

Zó! Als ik dit alles nu al lees, dan hebben we ons assortiment al flink uitgebreid….Maar daar blijft het niet bij. Onze collectie wordt binnenkort uitgebreid met een leuk assortiment aan houten zwaarden en houten schilden.
We hebben bewust de kleinste formaten ingekocht, zodat ze ook gebruikt kunnen worden door kleinere kinderen. De houten speelgoed zwaarden en schilden zijn handig in formaat, mooi in design en bieden een extra dimensie in de fantasie wereld van kinderen. Zowel voor jongens als meisjes (en unisex) hebben we meerdere zwaarden en schilden.

En verder....

Veel andere mooie merken hebben we voorbij gelopen. Ons verlanglijst staat nog vol met nieuwe merken. Genoeg te wensen, maar dat is voor een andere keer.
De dagen waren lang, vol en druk. Ik miste de kinderen, dus dit was weer prima zo. We hebben alles gedaan, gezien en iedereen gesproken die we wilde spreken. Daarnaast wist ik al dat in de weken erna het erg druk zou worden met alle nieuwe producten. En daar had ik gelijk in.

Uiteraard gaan we in Maart gewoon weer lekker door! Elke dag blijft een feest om met Meervoorkinderen.nl bezig te zijn en jullie bestellingen in te pakken. Vele projecten, taken en ideeën, sommige groot en sommige klein, staan weer voor mij klaar om op gepakt te worden. Misschien niet allemaal even zichtbaar.
Een aantal jaar geleden schreef ik al mijn eerste blogs, zelfs nog op de oude website. Door de komst van de jongste 2 kinderen en het verder uitbreiden van de webshop was het mij niet gelukt om dit bij te houden…. Oeps! Maar we beginnen weer opnieuw en ik heb er zin in!!

Hopelijk vonden jullie het weer leuk om een blog te lezen over de Spielwarenmesse en de nieuwe ontwikkelingen.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »