✔ Magazijn uitverkoop! Korting op (bijna) alles OP = OP
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland).
✔ Hoge kortingen tot 50% op alles in de Sale
✔ Op werkdagen besteld voor 14u, is dezelfde werkdag verzonden

06 / Dec / 2022

Kerstcadeau kind

Kerstcadeau kind

Kerstcadeau kind

Nu sinterklaas achter de rug is, komt het volgende grootste feest alweer snel om de hoek kijken: KERST. Op 25 en 26 december, aan het eind van het jaar, is het alweer zo ver. 

Het blijft vaak toch lastig dat deze 2 grootse feesten zo kort achter elkaar plaatsvinden. Nadat met sinterklaas de verlanglijstjes van de kinderen namelijk goed gevuld waren met sinterklaas cadeaus, is het natuurlijk de vraag welke kerstcadeaus er nu nog overblijven om aan te schaffen. 

Terwijl de kinderen natuurlijk de sinterklaasperiode altijd érg spannend vinden, is het na pakjesavond nog niet helemaal klaar. Ook tijdens kerst is het voor elk kind elk jaar weer spannend wat er gaat gebeuren, en vooral, welke kerstcadeaus er dit jaar in huis komen. 

Om je deze laatste dagen in december door te helpen, geef ik je wederom mooie cadeautips. Om dit keer te beginnen met kinder kerstcadeau tips voor kinderen van ALLE leeftijden. Veel soorten speelgoed kan namelijk erg gemakkelijk worden gebruikt door verschillende leeftijden. Zo hoef je niet jaarlijks opnieuw speelgoed te kopen, maar blijft het leuk voor je kinderen.

 

Kerstcadeau kind: 10 tips 

  1. Kerstboom van Milaniwood: Het is natuurlijk geen kerst zonder kerstboom, niet voor niks dat ik dit kerstcadeau op nummer 1 zet. 
  2. Wobbel Original Blank Gelakt / Vilt Muis
  3. Little Dutch Adventkalender Kerst
  4. Stapelstein Rainbow Groot
  5. Grimm's Regenboog Groot
  6. Melissa & Dough Kerstboom Adventkalender
  7. Grimm's Bouwset Weer
  8. Way to Play Autobaan King of The Road
  9. Grimm's Brug Naturel
  10. Little Dutch Speelkoffer met Kerststal

Hopelijk heb ik je een aantal nuttige tips gegeven waarmee jij het leukste kerstcadeau voor kinderen in huis haalt. Onthoud wel dat je op tijd bestelt, de bezorgdiensten hebben het in December erg druk, dus wacht niet te lang met bestellen! 

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »