✔ KORTINGSCODE: KLANT10
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland)
✔ KORTINGSCODE: KLANT10
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland)

02 / Jan / 2023

Is Little Dutch Nederlands?

Is Little Dutch Nederlands?

Is Little Dutch Nederlands? 

Little Dutch, een van de bekendste merken voor kinderspeelgoed voor baby's, peuters en kleuters. De naam van Little Dutch wekt natuurlijk bij velen de veronderstelling dat het merk een Nederlandse afkomst heeft. Maar is dat ook echt waar? Is Little Dutch Nederlands? 

 

Een echt Nederlands label voor kinderspeelgoed

Het antwoord is simpel: ja, Little Dutch is afkomstig uit Nederland. Zoals Little Dutch zelf vermeldt is het merk een Nederlands label voor baby's, peuters en kleuters. Vanwege een gebrek aan mooie accessoires voor in de kinderkamer, is de oprichtster op dat moment zelf begonnen met het maken van lampen. Inmiddels is dit alweer meer dan 10 jaar geleden, en is Little Dutch uitgegroeid tot een van de grootste merken op het gebied van baby-, peuter- en kleuterspeelgoed. Little Dutch is vandaag de dag zelfs een internationaal label, en beperkt zich dus niet langer meer tot de Nederlandse grenzen. 

 

Little Dutch gaat voor groots gezinsgeluk

Voor Little Dutch draait alles om het gezinsgeluk: met de kwaliteitsproducten willen zij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en daarbij de ouders ondersteunen. Het team van Little Dutch kijkt daarom naast de behoeften van de kleintjes, ook naar de wensen van hun ouders. Het assortiment kinderspeelgoed van Little Dutch is mooi en uitdagend om mee te spelen, maar bovenal ook veilig en gemakkelijk in gebruik. 

 

Veiligheid voorop, maar ook over het uiterlijk is nagedacht

Zoals ik al zei, de producten van Little Dutch zijn niet alleen mooi, maar ook erg gemakkelijk en er is een focus gelegd op de veiligheid van de kinderen. Zo zijn de mooie keukens van Little Dutch uitermate geschikt voor kinderen vanwege de extra aandacht die Little Dutch besteed heeft aan de veiligheid van haar producten. Naast dat de producten veilig zijn, zien ze er ook erg mooi uit en kun je zien dat over elk detail is nagedacht, kijk maar eens naar de loopscooters en loopfietsen

 

Bekijk zelf het Little Dutch Assortiment Kinderspeelgoed

Ik ben zelf dus een enorme fan van het kinderspeelgoed van Little Dutch. Hun aanbod is zowel voor baby's als peuters en kleuters zeer geschikt en gaat ook nog eens lang mee. Daarnaast is het aanbod van Little Dutch enorm gevarieerd van trekdieren tot knuffelpoppen en van treinbanen tot aan loopwagens en is er dus altijd voor elk kind, van baby tot kleuter, wel wat leuks te vinden. 

Ik kan me voorstellen dat je na het lezen van deze blog zelf ook erg benieuwd bent geworden naar het aanbod van Little Dutch producten. Neem daarom zeker even een kijkje bij ons Little Dutch aanbod. Dan heb jij binnenkort ook het mooie, duurzame en veilige kinderspeelgoed van Little Dutch in huis. 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »