✔ Magazijn uitverkoop! Korting op (bijna) alles OP = OP
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland).
✔ Hoge kortingen tot 50% op alles in de Sale
✔ VAKANTIE SLUITING: Bestellingen worden vanaf 6 mei weer verzonden

Daphne - 11 / Oct / 2022

Gi-Ga-Groen, heerlijk buiten spelen

Gi-Ga-Groen, heerlijk buiten spelen

Gi-Ga-Groen, heerlijk buiten spelen met Meervoorkinderen.nl

Het thema van kinderboekenweek 2022 is 'Gi-ga-groen'. En daar houden wij toch zo van. Vooral de onderwerpen Dieren & Natuur komen dan veelal op.

En wat is er leuker om buiten te spelen met dier en natuur.Je kunt dit op verschillende manieren natuurlijk op vatten. Maar het gaat er vooral om dat kinderen weer meer naar buiten gaan.

Persoonlijk moet ik ook toegeven dat de tablet soms veel lonkt. Vooral in tijdens van het spitsuur in de avond. Natuurlijk is ieder kind ook weer anders. Maar over het algemeen hebben ze vooral even weer een zetje nodig om ook daadwerkelijk naar buiten te gaan.

Dus zet je deur open, ga een keer lekker wandelen in de bossen/speeltuin of kweek je eigen moestuintje (op het balkon). Het hoeft niet ineens groot te zijn, maar elke stap is er al een.
Wij merken zelf ook, dat door ons enthousiasme kinderen zelf ook enthousiaster worden. Buiten zijn kan dus op vele manieren. 

Zoals ze bij Kinderen voor Kinderen al zingen:

"Gi-ga-groen, gi-ga-groenKom mee naar buitenEr is genoeg te doenKijk om je heenWe kunnen takken sjouwenHutten bouwen,SlootjespringenKeihard zingenDromen met een grasspriet in je mondVan die bank af met je kont"

(Bron: Songtekst & Afbeelding @zapp)  

Fun Fact: Bij ons wordt het lied heel aanstekelijk ook de gehele dag gezongen. Het is zelfs zo dat ik op sommige momenten (wanneer ik alleen) het lied alleen begin te zingen.  

Meervoorkinderen.nl en 'Gi-ga-groen'?

Nou dat is eigenlijk heel simpel. Bij Meervoorkinderen.nl hebben we heel veel leuk speelgoed dat je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Zelfs in de koudere periode. Met buiten speelgoed denk je vaak aan fietsen, zandbakspeelgoed of schommels. En dat hebben we natuurlijk ook in ons assortiment.

Maar we hebben ook heel leuk ander speelgoed om buiten te gebruiken.Denk aan:

En wanneer je naar buiten gaat, dan kun je je spullen fijn mee nemen in de rugzakken van Kidzroom in combinatie met de drinkflessen van Crocodile Creek of Pura.

Meervoorkinderen.nl en kinderboekenweek 2022?

Daarnaast hebben we voor de allerkleinste ook leuke plaatjesboeken van Hape of stoffen activiteitenboekjes van Little Dutch. Want het begint immers met samen kijken en samen lezen.
Dit kan al vanaf zeer jonge leeftijden. Je zult zien dat ook baby's het leuk vinden om dit samen met jou te doen. En je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Voor de iets oudere kinderen hebben we ook leuke kleurboeken en magneetboeken in de shop. Neem dus vooral een kijkje.

 

Al met al, zijn we trots op ons mooi en uitgebreid assortiment. Vooral omdat we graag ons steentje bijdragen bij de ontwikkeling van het kind. Dus sla snel je slag en ga samen naar buiten!

Ben jij nu ook zo nieuwsgierig geworden?

Neem dan gauw een kijkje op onze site www.meervoorkinderen.nl.
Voor ieder wat wils en voor elk budget!

 

Alvast heel veel plezier!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »