" />
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Hiep Hiep Hoera!

Er komt een feestje aan.

Of het nu om een verjaardag, kraamcadeau of een feest zoals Sinterklaas, Suikerfeest of Kerst gaat, cadeautjes geven en/of krijgen blijft leuk.


Meervoorkinderen.nl heeft een mooi, uniek en duurzaam assortiment met heel veel leuke cadeautjes, deze producten zijn in veel stenen/reguliere speelgoedwinkels niet verkrijgbaar. Wil je een leuk lijstje maken, maar wil je je verjaardagsgasten niet op extra kosten jagen door verzendkosten te betalen? Dat kan nu gemakkelijk met de Verjaardag Cadeau Service* van Meervoorkinderen.nl.

Wat moet je doen?

Stuur een email naar info@meervoorkinderen.nl, je krijgt van ons een eigen persoonlijke code. De code kun je uitdelen aan je gasten. Zij kunnen de code tijdens het bestelproces gebruiken en betalen hierdoor geen verzendkosten. De gasten hoeven tijdens het bestelproces geen cadeau verpakking te selecteren, wij pakken het leuk voor jullie in. Geef bij aanmelding aan welke cadeauverpakking je wilt gebruiken, je hebt mag hiervoor 1 keuze maken: in Roze, Blauw, Neutraal, Sinterklaas en Kerst

Hoe werkt het?
Gasten betalen hun cadeautje zelf, wij pakken het cadeautje leuk voor jullie in. Om verwarring te voorkomen, zullen we de naam van de gever op het cadeautje schrijven. We versturen alle bestelde cadeautjes op de afgesproken datum, naar het afgesproken adres. Als cadeautje, zullen wij de verzendkosten betalen!
Als de gever op het cadeautje

Waar moet ik op letten?
Zorg dat je minimaal 2 weken voordat je de cadeautjes nodig hebt (reken veilig met 2 dagen levertijd) contact opneemt. We spreken een verzenddatum af en kleur cadeauverpakking, daarnaast geef je het afleveradres door. Uiteraard horen we graag wie de jarige is, zodat we dit leuk op het cadeau kunnen zetten.
Je krijgt van ons een eigen persoonlijke code, de code geeft geen korting. Tijdens het bestelproces kunnen je gasten hun cadeau bestellen. Dit wordt verzamelt en gezamenlijk verzonden.

De Verjaardag Cadeau Service van Meer voor Kinderen geldt alleen bij gebruik van minimaal 5 bestellingen (vanaf € 7,-). Zoals aangegeven betalen wij de verzendkosten. Wanneer er minder dan 5 bestellingen worden geplaatst zullen wij € 5,95 verzendkosten in rekening brengen.

Dus… alles even op een rij:
  • Stuur een email naar info@meervoorkinderen.nl, zorg dat er minimaal 2 weken tussen zit, voor de uiterlijke verzenddatum is
    (let op! reken niet met de datum waarop je de cadeaus nodig hebt. Wil je niet voor verrassingen staan, reken dan met 2 werkdagen levertijd.)
  • Om je snel van dienst te zijn zouden we graag al op voorhand de volgende informatie van je willen: Naam & Adresgegevens, De jarige, gewenste verzenddatum, gewenste afleveradres, kleur van cadeauverpakking (1 keuze uit Roze, Blauw, Neutraal, Sinterklaas of Kerst).
  • We sturen je een email terug met eigen persoonlijke code. Daarnaast laten we de definitieve verzenddatum weten.
  • Je laat je gasten je verlanglijstje weten met de persoonlijke code. Zij hebben dan t/m afgesproken datum 11:00u de tijd om hun cadeau te bestellen. Zij hoeven geen cadeauverpakking te selecteren.
  • Cadeaus worden in gepakt** & verzendkosten betalen wij!
  • Op de afgesproken datum na 11:00u verzenden wij de volledige bestelling.
  • Er dienen minimaal 5 bestellingen (vanaf € 7,- per stuk) gebruik te maken van de code.

*De Verjaardag Cadeau Service geldt op producten met actuele voorraad, de producten zijn herkenbaar met levertijd van 'Op werkdagen voor 14:00u besteld, dezelfde dag verzonden.
(Voorbeeld Producten van ADO Houten Speelgoed, Abel en het speelrek/speelhuis van Speelbelovend hebben een langere levertijd, zij vallen niet binnen de Verjaardag Cadeau Service)
**Veel producten pakken we in. Voor een klein aantal artikelen geldt dat zij niet ingepakt kunnen worden. Wobbels, Stapelstein en Kindermeubels (waaronder Keukentjes) zijn niet mogelijk om in te pakken. Wil je weten welke producten ingepakt worden? Stuur dan vooraf een lijs met producten naar info@meervoorkinderen.nl.


 


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Verrassingsbox

Wie houdt er van een leuke verrassing? Een box of doos vol met ons mooi speelgoed. De keuze voor een leuk cadeau is soms erg moeilijk,...

0,00


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Meervoorkinderen.nl 9,2 / 10 - 223 Reviews @ Kiyoh