" />
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Speelbelovend draagt fantasierijk kinderspel een warm hart toe, want er is toch niets zo mooi als kinderen heerlijk zelf zien spelen en fantaseren. Laat kinderen hun creativiteit ontdekken door middel van spel, daar leren ze het meeste van.

Kinderen leren veel van spelen, vooral van speelgoed dat open staat voor eigen interpretatie. En dat is waar Speelbelovend veel aandacht aan besteedt. Het speelgoed van Speelbelovend is mooi, degelijk en uniek in zijn soort. Maak de mooiste creaties in de zandbak of aan het strand, maak je eigen armbanden, kettingen of .... of maak je eigen tent.

Met de zandkammen, weefster/breivorken en reuze knijpers van Speelbelovend kunnen kinderen zelf leren tijdens hun spel!


Lees hier meer over Speelbelovend.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Speelbelovend Breivorken

Werken met de breivork is een genoeglijk en rustgevend werkje voor kleine en grote kinderhanden. Voor een mooi resultaat en een volle...

4,95

visibility
shopping_cart

Speelbelovend Reuze Knijpers (2stuks)

Kinderen willen een hut bouwen in of om het huis. Gemakkelijk met een paar lakens of doeken kunnen ze al snel een creatie maken. De reuze...

8,95

visibility
shopping_cart

Speelbelovend Weef/Knoopster

Met deze knoopster kun je snel en gemakkelijk de mooiste (vriendschaps)koordjes knopen! Natuurlijk kun je er ook een leuk sieradenkoordje...

4,95

visibility
shopping_cart

Speelbelovend Zandkammen

Hoe ziet jouw zandkasteel eruit? Heb jij wegen, dijken of sloten nodig? Gebruik dan de kammen van het merk Speelbelovend. Ze zijn...

11,95

visibility
shopping_cart

Speelbelovend Zandzakjes

De zandzakjes van Speelbelovend zijn leuk om te gebruiken tijdens hutten/tenten bouwen, maar kunnen ook dienen als zak meel/suiker in het...

9,95

Het bedrijf Speelbelovend

Albert Einstein: "Fantasie is belangrijker dan kennis." Fantasie is niet alleen de oorsprong van veel werkelijkheid en de spil van innovatie, het is ook het voornaamste middel voor kinderen om de werkelijkheid te ontdekken en te verkennen.

Speelbelovend wil de fantasie stimuleren en kinderen helpen door alleen die middelen te bieden, die het speelgenot vergroten en de fantasie aanwakkeren. Met dat speelgoed speelt het goed! Speelbelovend levert alleen de basis om goed te spelen!

De Reuze Speelknijpers en speelrekken bijvoorbeeld geven het kind slechts het gereedschap in handen om zijn fantasie te kunnen spelen en uit te leven. Op de foto’s ziet u dat ons speelgoed in de fantasie kan transformeren.

Speelbelovend MVO

Naast onze bovengenoemde doelstelling stellen wij onszelf ten doel dat ons Speelgoed wordt gemaakt door mensen die in onze snelle wereld een grotere afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt.

Door met de dagbesteding van instellingen samen te werken, ontwerpen aan te passen, aanpassingen bij de productie toe te voegen en rekening te houden met de condities waarbij de individuele mensen prettig kunnen werken, kunnen meer mensen participeren.

De leukste producten van Speelbelovend kun je vinden bij Meervoorkinderen.nl! Van breivorken, weefsters tot zandkammen: je vindt Speelbelovend bij Meervoorkinderen.nl.

Op werkdagen voor 14:00u besteld, is dezelfde dag verzonden. Daarnaast krijg je gratis verzending bij bestellingen boven € 70,00 (binnen Nederland).

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens onze andere merken:
Grimm's
Wobbel
Stapelstein
Way to Play
Hape
Little Dutch
Happy Horse
Nijntje Corduroy
Ado Houten Speelgoed
Goki


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Meervoorkinderen.nl 9,2 / 10 - 223 Reviews @ Kiyoh