filter_list

Filter

Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Auto Rino Spiderino - Ludus

De Rino Spiderino is een leuke 3D puzzel van Ludus (voorheen Brighello). De onderdelen kun je zelf in elkaar zetten. Vele creaties zijn...

17,95

visibility
shopping_cart

Boot Bat Bateau - Ludus

De Bat Bateau is een leuke 3D puzzel van Ludus (voorheen Brighello). De onderdelen kun je zelf in elkaar zetten. Vele creaties zijn...

21,95

visibility
shopping_cart

Boot Dino Ondino - Ludus

De Dino Ondino is een leuke 3D puzzel van Ludus (voorheen Brighello). De onderdelen kun je zelf in elkaar zetten. Vele creaties zijn...

16,95

visibility
shopping_cart

Helicopter Helico - Ludus

De Helico is een leuke 3D puzzel van Ludus (voorheen Brighello). De onderdelen kun je zelf in elkaar zetten. Vele creaties zijn mogelijk!

18,95

visibility
shopping_cart

Straaljager Jet Jack - Ludus

De Jet Jack is een leuke 3D puzzel van Ludus (voorheen Brighello). De onderdelen kun je zelf in elkaar zetten. Vele creaties zijn mogelijk!

17,95

visibility
shopping_cart

Vliegtuig Jumbo Jo - Ludus

De Jumbo Jo is een leuke 3D puzzel van Ludus (voorheen Brighello). De onderdelen kun je zelf in elkaar zetten. Vele creaties zijn mogelijk!

21,95

Ludus.

 
Het merk Ludus werd voorheen verkocht onder de merknaam Brighello.
 
Het Ludus speelgoed laat kinderen bouwen, ontdekken en leren.
Het italiaanse merk Ludus stimuleert de fantasie, stimuleert de motoriek en kinderen kunnen uren lang spelen. Op een speelse manier leren kinderen diverse vormen, maten en kleuren te herkennen en het speelgoed heeft hierdoor een educatief karakter.
✔️Stimuleert de motoriek
✔️Stimuleert probleemoplossend te denken
✔️Ontwikkeling kleurherkenning
 
Het Ludus speelgoed zit als bouwpakket in de doos. Kinderen kunnen zelf gaan bouwen, maar alle creaties zijn mogelijk! De bouwpakketten van Ludus bestaan uit meerdere losse houten elementen, de verbindingsstukken zijn gemaakt van eco-plastic.
 
Naast dat het speelgoed thuis gebruikt kan worden, is het speelgoed van Ludus ook zeer geschikt voor scholen, kinderdagverblijven of peuterspeelzalen.
 
"LUDUS toys combine learning activities with playful and amusing opportunities"
 
 

Gerecycled speelgoed van Ludus

 
Het Ludus speelgoed is gemaakt van berkenhout. Verder vinden ze bij Ludus het belangrijk dat de producten op een duurzame manier worden geproduceerd.
 
‘Recyclen, creëren en weer gerecycled worden’
Wat kapot is kan weer opnieuw gemaakt worden! Bouw keer op keer je speelgoed opnieuw en ontdek alle mogelijkheden.
 
 

De geschiedenis van Ludus

 
Kleuterjuf Anna Maria is de grondlegger van het speelgoed. Ze was gespecialiseerd in de onderwijsmethoden Montessorri en Agazzi.
 
Het Ludus speelgoed wordt gemaakt door het bedrijf M. Moi Srl, voorheen was men gespecialiseerd in plastic. Meerdere generaties later gebruikt men uitsluitend milieu en eco-vriendelijk plastic, hout en katoen.
 
Al met al, zijn ze al die jaren trouw gebleven aan hun doelstelling: het maken van innovatief en educatief speelgoed voor kinderen.


Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens onze andere merken:
Grimm's
Wobbel
Ado Houten Speelgoed
Goki
Way to Play
 


Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen