✔ Magazijn uitverkoop! Korting op (bijna) alles OP = OP
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland).
✔ Hoge kortingen tot 50% op alles in de Sale
✔ Op werkdagen besteld voor 14u, is dezelfde werkdag verzonden

Daphne - 27 / Jul / 2022

Verschillende Houten Regenbogen

Verschillende Houten Regenbogen

Inmiddels zie je overal houten regenboog voorbij komen. Allerlei merken hebben nu een eigen regenboog ontwikkelt.

De Grimm's Regenboog Groot bij Meervoorkinderen.nl

Bij Meervoorkinderen.nl zijn we al jaren fan de Grimm’s Regenboog Groot. Grimm’s was een van onze eerste merken in het assortiment. We waren op slag verliefd, want wauw! Wat een mooie regenboog, in mooie kleuren en gemaakt van het mooiste natuurlijke materiaal: ‘hout’ (inclusief de mooie nerven, zwarte vegen en imperfectie (ofwel volgens ons totale perfectie)).

De Grimm’s Regenboog Groot is voorzien van 12 kleuren, de kleuren komen terug in de regenboog. Met deze regenboog kun je heel veel bouwen, van torens tot aan taarten. Noem het maar op en probeer het zelf. Voor inspiratie lees onze blog; 'De Grimm's Regenboog Groot'

Nog meer Grimm's Regenbogen bij Meervoorkinderen.nl

De Grimm’s Regenboog Groot komt ook in de kleuren Monochroom, Pastel en Naturel.

Grimm’s heeft in de loop der jaren veel producten erbij ontwikkelt die je kunt combineren bij de Grimm’s Regenboog Groot. Ideaal voor als je je collectie wilt blijven uitbreiden.

Daarnaast heb je ook de Grimm’s Regenboog Klein en Middel.

De nieuwste uitbreidingen van Grimm's Regenbogen bij Meervoorkinderen.nl

Halverwege 2018 kwam de Grimm's Regenboog Sunset op de markt, een 10 delige regenboog. Het mooie van deze regenboog is dat hij gemaakt werd van de kleinere boomstammen, waarmee Grimm's verspilling van bomen tegen wilde gaan. De Grimm's Regenboog Sunset is dus een stuk groter dan de Grimm's Regenboog Middel maar net iets kleiner dan de Grimm's Regenboog Groot

Om beter aan te sluiten is later de Grimm's Regenboog Sunset verandert naar Grimm's Regenboog 10delig. Met deze versie van de Grimm's Regenboog sluit de Grimm's Regenboog 10delig perfect aan bij de serie Tellen & Rekenen onder het thema Grimm's Wereld van Nummers.

 

In het voorjaar van 2022 heeft Grimm's zijn Regenbogen familie uitgebreid met de Grimm's Regenboog Weidegroen en Bosgroen. Eerder waren dit Limited Editions, maar nu gelukkig voor iedereen verkrijgbaar! Wij zijn dol enthousiast, want met deze super mooie kleurencombinaties krijg je weer super mooie en nieuwe creaties!

De Little Dutch Regenboog bij Meervoorkinderen.nl

Sinds begin 2020 mogen wij het bekende merk Little Dutch verkopen in onze webshop en daar zijn we super blij mee! In de collectie zit ook een regenboog. De regenboog bestaat uit 8 bogen in 3 verschillende kleurtinten: Roze, Blauw en Pure & Nature.

Verder heeft Little Dutch ook mooie telramen met regenbogen gemaakt.

 

Hij heeft uiteraard wat weg van de Grimm’s Regenboog, maar is door het kleurgebruik toch uniek!

Uiteraard kun je ook met deze regenboog stapelen, bouwen en allerlei andere creaties maken.

Verschil zit hem in de afwerking van het hout, de prijs en de uitbreidingsmogelijkheden. Iets waar we misschien juist zelf meer op letten, maar zo ervaren kinderen dat niet.

www.meervoorkinderen.nl

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »