✔ Magazijn uitverkoop! Korting op (bijna) alles OP = OP
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland).
✔ Hoge kortingen tot 50% op alles in de Sale
✔ Op werkdagen besteld voor 14u, is dezelfde werkdag verzonden

Daphne - 28 / Dec / 2021

Terugblik 2021

Terugblik 2021

Een terugblik op het jaar 2021
 
Op moment dat ik deze blog schrijf is december nog druk bezig met de heerlijke kerstliedjes op de achtergrond. Zelf vind ik het heerlijk om deze donkere dagen gezellig binnen te zitten, met kaarsjes aan, de haard aan en op de bank te zitten (onder een deken) met een heerlijk kop warme chocolademelk.


Maar het jaar is nog niet over voor Meervoorkinderen.nl:

Maar de plicht roept nog even… want het is tijd voor een nieuwe blog.
Wat was 2021 toch weer een mooi jaar voor Meervoorkinderen.nl. We zijn blij dat we enorm veel kinderen blij hebben kunnen maken met al het mooie speelgoed uit het assortiment. Want ook dit afgelopen jaar hebben jullie ons massaal gevonden!

Want wat hebben we in 2021 allemaal gedaan bij Meervoorkinderen.nl?

Tevens hebben we dit jaar weer een aantal nieuwe en leuke blogs geschreven. 12 in totaal. Mocht je nog een leuke tip of idee hebben dan horen wij dat graag! Als je de andere blogs gemist hebben, dan kun je ze altijd hier terug lezen.

Meervoorkinderen.nl en Social Media:

Maar het afgelopen jaar heb je ons ook kunnen volgen op onze facebook groep: Meer voor Kinderen & Vrienden. De groep is gezellig gegroeid en regelmatig komen er van allerlei leuke onderwerpen voorbij. Van de allernieuwste producten, spelideeën, de allernieuwste blog en nieuwtjes tot aan een leuke challenge. Daarnaast mag je uiteraard ook zelf leuke ideeën, foto’s en voorbeelden in brengen. Én daar kun je ook je vragen stellen.


Daarnaast knallen we het jaar uit met een zeer leuke Winactie op Social Media. Doen jullie mee? (Ps. de winactie loopt tot 1 januari 2022)

Naast Facebook en Instagram zijn we sinds September 2021 ook te volgen op Pinterest. Natuurlijk zullen we de Pinterest pagina uiteraard blijven vullen met leuke pins.
 

Meervoorkinderen.nl & Feestdagen:

Sinterklaas is in ieders geval naar huis, de kerstman inmiddels ook. Wij gaan nog even genieten van onze kerstvakantie met de kinderen. (weer even op adem komen na die drukte van de feestdagen!)
 


Na de kerstvakantie gaan wij ons weer op maken voor de Speelgoedbeurs in Duitsland. Het is even geleden dat we er heen mochten gaan, maar nu gaat hij (voor alsnog) gewoon door. Fijn om alle leveranciers weer te zien. We zijn natuurlijk nieuwsgierig of er weer geweldige nieuwe producten worden toegevoegd aan het assortiment. Én we gaan natuurlijk weer op zoek naar nieuwe leuke merken.

Meervoorkinderen.nl wenst jullie:

Voor nu wensen we jullie een heel mooi uiteinde van 2021 en alvast een heel mooi begin van 2022. We hopen jullie natuurlijk allemaal weer terug te zien in 2022.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »