✔ KORTINGSCODE: KLANT10
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland)
✔ KORTINGSCODE: KLANT10
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland)

Daphne - 22 / Feb / 2021

Stapelstein Stapelstenen

Stapelstein Stapelstenen

Misschien heb je er al eens van gehoord of heb je ze wel eens gezien? Misschien ook nog helemaal niet. Maar bij Meervoorkinderen.nl vind je vanaf afgelopen zomer het merk Stapelstein in ons assortiment.
Het merk Stapelstein komt uit Duitsland. Het is allemaal begonnen met een pedagogische visie dat kinderen van nature willen bewegen. Vanuit deze gedachten zijn ze op zoek gegaan naar mogelijkheden, materialen en vernieuwde ideeen. 

Stapelstein en duurzaamheid:

Naast het feit dat het product kindvriendelijk moest zijn, hebben ze bij Stapelstein ook veel aandacht besteed aan duurzaamheid in materialen, productie en het productieproces. De Stapelstein Stapelstenen zijn gemaakt van EPP, 100% recyclebaar. Het product is vrij van weekmakers en andere toevoegingen. Ook kunnen de Stapelstein Stapelstenen gebruikt worden in koude/natte en warme omgevingen.

Stapelstein Stapelstenen zijn gemaakt voor kinderen om te bewegen. Met de Stapelstein Stapelstenen worden kinderen geprikkeld om te ontdekken en spel te verzinnen. Het mooie van kinderen is dat ze geen handleiding nodig hebben om met een voorwerp te kunnen spelen. Door het ontdekken, vasthouden en te voelen leren ze allerlei ascpecten van de Stapelstein Stapelstenen.


Stapelstein uit eigen ervaring bij Meervoorkinderen.nl


Vanaf het eerste moment was ik er zelf helemaal verliefd op, het kon dus ook niet anders dan dat ze in onze privé collectie kwamen. Al snel na het ontdekken van de Stapelstein Stapelstenen kwamen de meest leuke spelideeen naar boven: stoel om op te zitten, balanceerbord (echte snowboardbewegingen) en als onderdeel van een hindernisbaan in combinatie met de wobbel.

Zeker een groot succes, voor degenen die nog twijfelt!

Wat kun je allemaal met Stapelstein?

Hieronder staan een aantal voorbeelden vanuit Stapelstein:


Bron Foto's: Stapelstein

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »