✔ Magazijn uitverkoop! Korting op (bijna) alles OP = OP
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland).
✔ Hoge kortingen tot 50% op alles in de Sale
✔ VAKANTIE SLUITING: Bestellingen worden vanaf 6 mei weer verzonden

02 / May / 2023

Hoe lang bestaat Little Dutch?

Hoe lang bestaat Little Dutch?

Hoe lang bestaat Little Dutch?

Ontstaan van Little Dutch 

Little Dutch is opgericht in de zomer van 2009. En zoals de naam je al doet verwachten, is Little Dutch een Nederlands merk. Het welbekende merk is er voor baby's, peuters en kleuters. Opgericht door Rinke van der Helm, op haar eigen zolderkamer, omdat ze zelf op zoek was naar speelgoed voor haar eigen kinderen. Tegenwoordig is Little Dutch uitgegroeid tot een groot familiebedrijf, met ruim 45 medewerkers in dienst. 

Het assortiment van Little Dutch

Het assortiment van Little Dutch is uitgebreid tot verschillende soorten speelgoed, maar ook kleding, verzorg- en slaapspullen. Deze collecties richten zich speciaal op kinderen in de leeftijd van baby's, peuters en kleuters. De producten van Little Dutch zijn praktisch ontworpen, maar zien er ook altijd erg mooi uit. 

Benieuwd naar het assortiment Little Dutch dat te verkrijgen is bij meervoorkinderen.nl? We hebben een speciale pagina voor alle Little Dutch producten, daar vind je activiteitenkubussen, loopfietsen, poppen, regenbogen en ook treinen!

Enjoy the Little Things

De algemene visie waar Little Dutch voor staat is: Enjoy the Little Things. De producten zijn een toevoeging aan het leven van jonge kinderen die nog vol aan het ontdekken en leren zijn. 

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »