✔ Magazijn uitverkoop! Korting op (bijna) alles OP = OP
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland).
✔ Hoge kortingen tot 50% op alles in de Sale
✔ Op werkdagen besteld voor 14u, is dezelfde werkdag verzonden

Daphne - 30 / Mar / 2022

Heerlijk Buiten Spelen met Abel-kinderspeeltenten

Heerlijk Buiten Spelen met Abel-kinderspeeltenten

Is jouw kind ook helemaal fan van buiten spelen, lekker ravotten en heeft een heerlijk eigen spel? Dat is toch heerlijk. Om gewoon continue buiten te zijn, een eigen plek je buiten maken. Of je nu in de tuin bent, in het bos of tussen de struiken. Maar ideaal zou zijn als je tijdens een dagje strand, op de camping of in de speeltuin ook je eigen plekje kunt maken. En dan vooral een plekje die je elke keer helemaal opnieuw kunt opbouwen, dat aan te passen is aan jouw ideeën en spel.

Wat is nu een Abel tent?

Fantasie en Spel, daar weten ze bij Abel wel raad mee. De kinderspeeltenten van Abel zijn super gaaf!! Ze zijn niet alleen gaaf in kleur (verkrijgbaar in Groen, Rood, Geel en Turquoise), maar voorzien van dé juiste onderdelen voor een tent.

Hoe ziet zo'n kinderspeeltent van Abel er nu uit?

De kinderspeeltent bestaat uit een mooie basisset (Abel 1) van 1 tas, 5 prachtige driehoeken stof, 1 tent paal met ring, 1 basis, 2 verbindstukken en 7 tentharingen. Dit betekent dat je elke keer de tent opnieuw kunt samenstellen en opbouwen. De basisset is ideaal voor de beginnende tentenbouwer. Of je nu thuis in de tent je tent bouwt of op de camping. Het kan op elke plek waar je plek hebt om de kindvriendelijke haringen de grond in te stoppen. De driehoeken zijn de ideale tentdoeken om je tent vorm te geven. Met mooie punten kun je de driehoeken ook ideaal bevestigen aan takken, een stoel, je tentje of bijvoorbeeld een parasol. Met wat fantasie kom je namelijk een heel eind.


Is er nog meer van Abel?

Ben je meteen al geïnteresseerd in meer mogelijkheden en een grotere tent? Dan is kun je gaan voor Abel 2 of direct voor Abel 3.

Hieronder in het kort. Abel 1 is de basis, vanuit de basis kun je uitbreiden met Abel 1-2 of Abel 2-3.

Wanneer je een Abel 2 aanschaft, maak je een combinatie van Abel 1 met uitbreiding Abel 1-2 om een Abel 2 te krijgen. Een Abel 3 bestaat uit Abel 1 met uitbreiding Abel 1-2 en uitbreiding Abel 2-3.
 

Abel 1 Uitbreiding Abel 1-2 Abel 2 Uitbreiding Abel 2-3 Abel 3
1 tas   1 tas   1 tas
5 driehoekige tentdoeken (160 x 110cm) 2 rechthoekige doeken (160 x 110cm) 5 driehoekige tentdoeken (160 x 110cm)

2 rechthoekige doeken (160 x 110cm)
2 kleine driehoekige tentdoeken (110 x 76cm) 5 driehoekige tentdoeken (160 x 110cm)

2 rechthoekige doeken (160 x 110cm)

2 kleine driehoekige tentdoeken (110 x 76cm)
1 tentstok (135cm) 1 tentstok (135cm) 2 tentstokken (135cm) 1 tentstok (135cm) 3 tentstokken (135cm)
1 ring 1 ring 2 ringen 1 ring 3 ringen
1 basis haring voor tentstok 1 basis haring voor tentstok 2 basis haringen voor tentstok 1 basis haring voor tentstok 3 basis haringen voor tentstok
7 haringen 2 haringen 9 haringen 2 haringen 11 haringen
2 verbindstukken voor doek   2 verbindstukken voor doek   2 verbindstukken voor doek
1 handleiding 1 handleiding 2 handleidingen voor Abel 1 en uitbreiding Abel 1-2 1 handleiding 3 handleidingen voor Abel 1, uitbreiding Abel 1-2 en uitbreiding 2-3

Maar welke Abel tent is de beste keuze voor mij?

Mocht je kind meer willen, dan is dit met een simpele uitbreiding perfect uit te breiden tot een Abel 2 kinderspeeltent. Hiervoor heb je alleen een uitbreiding nodig van Abel 1- 2. De uitbreiding is eveneens verkrijgbaar in de 4 kleuren dus te combineren met dezelfde kleur of juist mooi moment om 2 kleuren te combineren. 

Vervolgens is er nog een uitbreiding beschikbaar om van Abel 2 naar Abel 3 te gaan, dit is mogelijk met de uitbreiding Abel 2-3.

Bij ons zijn ze super enthousiast. De tent wordt overal gebruikt en overal aan vast gemaakt! Soms maken ze een grote tent in combinatie van een tipi tent, soms een leeshoek of een chill hoek. Je kunt het zo gek niet verzinnen!

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »