Regenboog Groot Monochroom - Grimm's 5 1
Regenboog Groot Monochroom - Grimm's
Reviews | Review toevoegen

Dé klassieker van Grimms: Regenboog Monochroom! Met de bogen van de regenboog ontdek je keer op keer nieuwe vormen, figuren of spellen. Je kunt stapelen, schommelen, bouwen, balanceren of ter decorati

Artikelnummer

GR-93050 

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 65,95
Prijs per Stuk

Voorraad : 1

Het aantal MvK Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 13
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Regenboog Monochroom Groot - Grimm's

Een mooie versie van dé klassieker van het merk Grimms! De regenboog Monochroom!
Met de ringen/bogen van de regenboog ontdek je keer op keer nieuwe vormen, figuren of spellen. Met de ringen kun je stapelen, schommelen, bouwen, balanceren of gebruiken ter decoratie op een natuurtafel
Er is veel ruimte voor de fantasie van ieder kind en blijft uitdagend!

Wist je dat.... de Monochroom serie speciaal gemaakt is voor kinderen met een speciale behoefte, veelal met een visuele beperking. De duidelijke contrasten van de bogen helpen bij de ontwikkeling van behoeften en ontwikkeling van zintuigen.

Daarnaast zijn de ringen multifunctioneel in gebruik met de treinbaan, met auto's te gebruiken als garage, blokkendoos of poppetjes. De regenboog is zowel voor de allerkleinsten als voor de grotere kinderen te gebruiken.

Het speelgoed van Grimm's is veelzijdig en zorgt voor veel speelplezier tijdens de kinderjaren. Het minimalistische, kenmerkende uitstraling van het merk geeft het speelgoed een bijzondere charme. 'Hoe minder details, hoe meer ruimte voor de eigen verbeelding.' Het speelgoed wordt met de hand in zwart en wit beschilderd. Al het hout dat verwerkt is in het speelgoed komt uit Europa en de verfstoffen voldoen aan alle eisen normen voor veilig kinderspeelgoed.

Afmeting: lengte 38 cm
Leeftijd: vanaf 0 maanden
Merk: Grimm's

Kijk hier voor alle producten van Grimm’s.
Kijk hier voor het volledige assortiment van Meer voor Kinderen.

Review toevoegen

Bedankt voor uw review.

S.F. Koershuis -

Het is een prachtige boog, mijn zoons waren er direct druk mee bezig om alles dat op het plaatje stond en meer te proberen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews