Nan Tower 18stuks - El Nan
Reviews | Review toevoegen

Bouw je eigen toren met knuffels. Een mooi bouwwerk gemaakt van poppen, die allemaal in elkaar passen. Ontdek het nu zelf!

Artikelnummer

LNN-84549133 

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Het aantal MvK Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Nan Tower 18stuks - El Nan


Bouw je eigen toren met knuffels. Een mooi bouwwerk gemaakt van poppen, die allemaal in elkaar passen. Ontdek het nu zelf!

Aantal stuks: 18 nans, waarvan 1 kleine nan
Afmeting Nan: 6 x 4,1 x 1,9 cm
Afmeting Kleine Nan: 4,9 x 2,8 x 1,9 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar
 

Het merk El Nan


El Nan komt uit Barcelona, Spanje. Ze hebben zich laten inspireren door de traditie van ruim 200 jaar oud, waarbij ze menselijke torens bouwen. Dit hebben ze omgezet in deze bijzondere bouwblokken.

Hierbij hebben ze het motto: 'Little hugs, big creations. Contstruction wood kit with POWERFUL hugs' ofwel 'Kleine knuffel, grote kracht'.

Het sociale karakter van de blokken komt ook terug in hun sociaal programma. De blokken worden geproduceerd in een lokale werkplaats waar mensen werken die niet kunnen deelnemen aan de reguliere markt. Verder maken ze gebruik van lokaal hout en de blokken worden voorzien van een verf op waterbasis. Daarnaast zijn alle producten van El Nan voorzien van CE keurmerk.
 

Wat is er zo bijzonder aan het merk El Nan?


El Nan draagt bij aan een beter leefomgeving voor mens, dier en milieu. Verder leren kinderen op spelenderwijs hun fantasie en creativiteit te ontwikkelen.

De blokken stimuleren de fijne motoriek en precisie. Kinderen leren daarnaast ook nog observeren, plannen en vooruit te denken. 

Review toevoegen

Bedankt voor uw review.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews