We verhuizen tot en met 24 mei, waardoor je bestelling later in huis komt dan verwacht. Dank voor je begrip!
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland).
We verhuizen tot en met 24 mei, waardoor je bestelling later in huis komt dan verwacht. Dank voor je begrip!
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland).

01 / Feb / 2023

Wat kun je doen met Grimm's Regenboog?

Wat kun je doen met Grimm's Regenboog?

Wat kun je doen met Grimm's Regenboog?

Een brug, een auto, een boom en een toren in een. Met de Grimm's Regenboog kun je van alles maken wat je maar kunt bedenken. De grimm's regenboog is een erg populair product onder kinderen, omdat ze er al hun creativiteit in kwijt kunnen. Dit open-einde speelgoed prikkelt de fantasie bij kinderen, waardoor ze er nooit genoeg van krijgen. 

Is het een... toren?

De grimm's regenboog wordt regelmatig gebruikt om op elkaar te stapelen. Vanwege de verschillende vormen en kleuren blijft het uitdagend om elke keer weer een andere toren te bouwen. Probeer maar eens een zo hoog mogelijke toren te maken! Maar pas op, als de toren zo hoog wordt, is de toren niet meer zo stevig. 

Bouwen met de grimm's regenboog

Uiteindelijk kun je natuurlijk ook gewoon eindeloos bouwen met de grimm's regenboog. Door de verschillende groottes van de onderdelen maak je keer op keer nieuwe bouwwerken. Kinderen ontwikkelen zo hun creatieve vaardigheden en worden elke keer weer uitgedaagd om iets nieuws te bedenken. 

Grimm's regenboog combinaties

Een van de voordelen van de grimm's regenboog is dat het erg makkelijk te combineren is met andere soorten speelgoed. 

Zo kun je de grimm's regenboog gebruiken samen met andere grimm's producten. Door de regenboogvriendjes op de regenboog te plaatsen kun je hele verhalen bedenken. Of je maakt er een weg van en laat de grimm's auto's over de regenboog heen rijden. Zelfs met de ballen van grimm's kun je heel veel ideeën bedenken om jezelf nooit te vervelen. 

Naast dat je de grimm's regenboog perfect kunt combineren met andere grimm's producten, kun je het ook uitbreiden naar andere merken. Samen met Way to Play creëer je bijvoorbeeld een hele mooie racebaan, of maak je een heel dorp vol met wegen en regenboogvriendjes (of zelfs vol bruggen door Wobbels toe te voegen!). Of daag jezelf nog meer uit door de regenboog te stapelen op een wobbel, en probeer dan maar eens een toren te maken! Natuurlijk kun je ook je holztiger dieren kwijt in de grimm's regenboog, zo bouw je bijvoorbeeld je eigen dierentuin. 

Kortom, de mogelijkheden met de grimm's regenboog zijn eindeloos. 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »