We verhuizen tot en met 24 mei, waardoor je bestelling later in huis komt dan verwacht. Dank voor je begrip!
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland).
We verhuizen tot en met 24 mei, waardoor je bestelling later in huis komt dan verwacht. Dank voor je begrip!
✔ GRATIS verzending vanaf € 70,- (binnen Nederland).

01 / Oct / 2023

Grimms X Neon; de nieuwste collectie van Grimm's

Grimms X Neon; de nieuwste collectie van Grimm's

Grimm's X Neon; de nieuwste collectie van Grimm's

Grimm's komt elk jaar met een nieuwe collectie. En in 2023 hebben ze ons allen verrast met een super gave aanvulling op de regenboog collectie. Uiteraard kennen we allemaal dé Grimm's Regenboog Groot in de prachtige regenboogkleuren, pastelkleuren, naturel tinten of in Monochroom.

 

In de afgelopen jaren hebben we al enkele versies voorbij zien komen, naast de 4 bekende kleuren van de Grimm's Regenboog Groot, kwamen er al diverse verschillende maten (Middel en Klein) bij.

Maar natuurlijk ook al kleurencombinatie Bosgroen & Weidegroen én natuurlijk de Regenboog 10delig.
De Regenboog 10delig past ideaal bij de collectie 'Counting' van Grimm's, denk bijvoorbeeld aan Concentrische Cirkels, de ringen en Blokkenset Trap & Tellen.

Misschien was het nog niet bekend, maar de Regenboog 10delig én de nieuwe Regenbogen Neon bestaan uit 10 bogen.  

De 10 delige regenbogen zijn ontwikkelt om houtafval te voorkomen. Men hield dunnere delen van de boomstam over. Dit vond men zonde en daardoor heeft gekeken naar een goede oplossing. En de oplossing is zeker geweldig, want we willen het liefste zo min mogelijk verspillen. Wij kunnen als Meervoorkinderen.nl daar alleen maar heel trots op zijn.

 

Wat kun je doen met een Grimm's Regenboog?

Een hele bekende vraag voor (nieuwe) ouders, je ziet namelijk niet in 1 oog opslag wat je er mee kunt. Maar dat is nu het geheim van de Grimm's Regenboog. Het kan alles zijn! Dus ga op ontdekking en laat je verwonderen. Je zult zien dat kinderen helemaal niet nadenken over: wat kan ik er nu mee? Maar kinderen zullen juist gaan uitproberen, in- en uit elkaar zetten, stapelen en experimenteren.

Om je nu een beetje verder te helpen met ideeën, verwijzen we je naar onze Blog: Grimm's Regenboog Groot. In het pdf bestand onder aan de pagina kun je alles goed bekijken en nalezen.

Daar hebben we slechts een aantal bekende ideeën uitgewerkt en op de foto gezet. Maar zoals we al aangegeven hebben, zijn de mogelijkheden eindeloos. Dat is ook echt het mooie van het open einde speelgoed.

 

Waarom Grimm's speelgoed?

Waarom eigenlijk niet? Zoals je merkt zijn wij een echte Grimm's fan en kan geen ander soortgelijk product eraan tippen. Vele proberen het, maar je ziet het meteen en dit zie je ook terug in de mogelijkheden en het spel. De bogen stapelen toch minder lekker op elkaar. Misschien ziet het er zichtbaar perfect uit, maar het is het toch allemaal net niet.

Dat is het mooie van het Grimm's speelgoed. Je kunt zien dat het allemaal duurzaam geproduceerd is, het is ook tevens een écht natuurproduct met allerlei mooie elementen. Dat is de kracht van het speelgoed!

Verder gaat het Grimm's speelgoed natuurlijk verder dan alleen de Grimm's Regenboog. En dat hebben ze uitermate goed aangevuld. Alle producten zijn super leuk met elkaar te combineren. Of je nu de schijven pakt of de piramide: combineer en ontdek de eindeloze mogelijkheden.

 

Wat is open einde speelgoed?

Open einde speelgoed ofwel open ended toys, betekent niets meer of minder dat het jouw kind de ruimte biedt om zelf te ontdekken, te gaan spelen en te fantaseren. Bijna alles is mogelijk qua creaties, je kunt elke keer opnieuw blijven ontdekken, uitproberen en creëren. Het staat namelijk niet vast wat het precies is en dat is ook echt de kracht. Het kan namelijk van alles zijn.

Dat is ook de reden dat het van jongs af aan al gebruikt kan worden. Het is eerst vooral ontdekken en later creëren.

 

Het meeste open einde speelgoed is gemaakt van hout en heeft geen geluid of licht elementen in het product zitten. Daarnaast kan alles voorzien worden van eigen invulling.

 

Nieuwsgierig? Bekijk dan onze mooie Grimm's collectie hier

 

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »