filter_list

Filter

Weergave:
 

Plan Toys

 

Plan Toys is 's werelds eerste fabrikant van speelgoed van 100% gerecycleerd hout
PlanToys maakt innovatief en educatief speelgoed voor elke ontwikkelingsfase van kinderen.


Plan Toys Garage

Ben jij op zoek naar een mooie parkeergarage? Kijk dan niet verder, Plan Toys heeft mooie houten parkeergarages en leuke autos's. Dus voor de allerleukste parkeergarage van hout kun je bij Plan Toys terecht!


Plan Toys speelgoed kopen

Plan Toys heeft een leuke assortiment aan diverse producten, van rammelaars tot aan spellen. Aan alles is gedacht! Het houten speelgoed wordt gemaakt van de complete boom, zelfs het zaagsel wordt gebruikt!
Plan Toys houten speelgoed koop je bij meervoorkinderen.nl!


Het bedrijf Plan Toys

Plan Toys is opgericht in 1981 en is de eerste speelgoedfabrikant ter wereld die hout gebruikt van 'gepensioneerde' rubberbomen, die geen latex meer produceren. Vanaf het begin heeft Plan Toys rekening gehouden met het milieu. Het productieproces is er opgericht om afval te minimaliseren en energie te besparen. Bewuste materiaalkeuze en non-stop zoeken naar nog betere manieren om (rest)materialen te recyclen, maakt Plan Toys niet alleen gebruik van grondstoffen in de wereld, ze geven ook iets terug.
 

Kwaliteit & Plan Toys

Kwaliteit en veiligheid Het speelgoed wordt vervaardigd volgens specifieke procedures inclusief het gebruik van hout zonder chemicaliën en niet giftige kleurstoffen op waterbasis om de producten een kleurrijk tintje te geven.

Plan Toys speelgoed daagt uit om te ontdekken en nieuwe dingen te leren. En de waarde van Plan Toys speelgoed wordt meteen duidelijk wanneer je hun prijzenkast ziet, waarin de meest prestigieuze awards in speelgoedland staan.

Meer weten over waarom Plan Toys zo mileubewust produceert, klik dan op onderstaande link:

https://www.youtube.com/watch?v=Dw_4mLc007M 

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens onze andere merken:
Grimm's
Wobbel
Ado Houten Speelgoed
Goki
Way to Play


Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen