filter_list

Filter

Weergave:
 

Goki

Goki speelgoed

Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.

Goki strijdt tegen kinderarbeid doormiddel van ondersteuning van diverse instellingen, ook worden er schenkingen gedaan voor het planten van bomen (op dit moment 50.000 stuks).

Het merk Goki staat voor een goede prijs kwaliteitsverhouding. Het speelgoed heeft een functioneel design en moderne kleuren. Houten speelgoed is essentieel voor de motorieke en tactische ontwikkeling van ieder kind.
 

 

Goki knopen puzzel

Goki staat voor mooi houten speelgoed, duurzaam en kwalitatief goed speelgoed. Van auto's, spellen tot aan speelgoed voor baby's. Denk daarom ook aan de knopen puzzel ofwel de knoppen puzzel van Goki Houten Speelgoed.
Met een groot assortiment aan Goki speelgoed, koop je dus al je houten speelgoed bij meervoorkinderen.nl

 

Goki Nature:

De serie Goki Nature is een uniek onderdeel van het merk Goki. Het speelgoed is gemaakt van 100% natuurlijk hout van het hoogste kwaliteit en is ecologisch verantwoord. Men kan, door middel van een ecologische behandeling, het hout natuurlijk kleuren, de behandeling geeft een karakteristieke geur en kleur. Het speelgoed bevat geen chemische toevoegingen.


Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens onze andere merken:
Grimm's
Wobbel
Ado Houten Speelgoed
Way to Play
Hape


Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen