filter_list

Filter

Het merk Eichhorn Speelgoed maakt al meer dan 60 jaar speelgoed van hoge kwaliteit, vanaf 1949 is Dhr. Eichhorn begonnen met zijn bedrijf in Neder-Beieren: Eichhorn Speelgoed.

Eichhorn Speelgoed staat bekend om hun houten treinsets en toebehoren. De houten trein (onderdelen) van het merk Eichhorn Speelgoed is te combineren met de meeste bekende houten treinbaan merken. Je kunt voor heel je Eichhorn Speelgoed treincollectie terecht bij Meervoorkinderen.nl, van perrons, hangbrug, wisselspoor tot bochten. Daarnaast hebben we leuk ander speelgoed van Eichhorn Speelgoed. Denk aan een werkbank en/of gereedschapskist voor de mini klusser.

 


Lees hier meer over Eichhorn speelgoed.


Weergave:
 

Eichhorn Trein kopen

Het speelplezier en de behoeften van kinderen staan centraal bij de producten van Eichhorn. Het speelgoed heeft als doel de kinderen te vermaken, maar bevordert op spelenderwijs de fijne motoriek, behendigheid, creativiteit én de fantasie bij kinderen. En dit zie je terug in de treinen van Eichhorn.

Want wanneer je aan Eichhorn denkt, denk je aan de mooie houten treinen!
Met een mooi assortiment aan onderdelen en starterssets, kun je nú een Eichhorn trein kopen bij meervoorkinderen.nl.

Veiligheid & Eichhorn

Veiligheid staat eveneens hoog in het vaandel bij Eichhorn, om veiligheid te waarborgen produceren zijn een groot deel van het assortiment zelf en houden de productie nauwlettend in de gaten.

Het speelgoed van Eichhorn voldoet aan alle veiligheidsnormen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu- en sociale wetgeving. Daarnaast wordt het houten speelgoed regelmatig getest door onafhankelijke testinstituten.

In 2014 is Eichhorn bekroond met het “Good Conscience" keurmerk van het Duitse tijdschrift Focus and Focus Money.

De leukste producten van Eichhorn Speelgoed kun je vinden bij Meervoorkinderen.nl! Van trein, treinrails tot werkbanken: je vindt Eichhorn Speelgoed bij Meervoorkinderen.nl.

Op werkdagen voor 16:00u besteld, is dezelfde dag verzonden. Daarnaast krijg je gratis verzending bij bestellingen boven € 50,00 (binnen Nederland).

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens onze andere merken:

Grimm's
Wobbel
Ado Houten Speelgoed
Goki
Way to Play


Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen