Tegu Blokkenset 42 blokken Tints
0 Reviews | Review toevoegen

42 blokken Tints van Tegu. Het unieke aan de houten blokken is dat zij magnetisch zijn, dit maakt de creaties stevig en bieden eindeloos veel mogelijkheden.

Artikelnummer

TG-324917 

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 114,95
Prijs per Stuk

Voorraad : 1

Het aantal MvK Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 22
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Blokkenset 42 blokken Tints - Tegu

 

Het unieke aan de houten blokken is dat zij magnetisch zijn, dit maakt de creaties stevig en bieden eindeloos veel mogelijkheden. Kinderen leren de magnetische aantrekkingskracht te (her)kennen op een spelende manier.

Hierdoor zijn er veel meer mogelijkheden dan met traditionele houten blokken.
Bouw niet alleen van beneden naar boven, maar “plak” ook eens blokken aan de zijkant om een poppetje armen te geven of een vliegtuig vleugels. Een gemaakte creatie kan tegen een stootje en is makkelijk te verplaatsen zonder dat het uit elkaar valt. Kinderen kunnen daardoor ook met hun bouwwerk spelen en trots hun creatie laten zien aan anderen.
 

De set bestaat uit 42 houten blokken in diverse vormen en kleuren. De houten blokken hebben een eenvoudige uitstraling en design, dit stimuleert tot creativiteit en ontwikkeling van fantasie bij kinderen, maar zijn ook een uitkomst voor kinderen met verminderde coördinatie.

De set is onderdeel van de serie 'Classic', het design geeft een extra dimensie aan het spel.


Aantal houten blokken: 42 stuks

Leeftijd: van 1 t/m 99 jaar

De set is ideaal om te combineren met alle andere Tegu-blokken.

Het merk Tegu
 

Het houten speelgoed van Tegu wordt gemaakt van FSC-gekeurd hardhout uit Honduras in de fabriek van Tegu. De oprichters van Tegu hebben hun fabriek gevestigd in Honduras om lokale mensen aan het werk te helpen. Tevens hebben zij geïnvesteerd in een school voor kinderen in Honduras. Per verkocht TEGU product wordt er geïnvesteerd in projecten die bomen herplanten in Honduras.

 

Power van Tegu om te dromen!

Tegu gelooft dat elk kind de mogelijkheid heeft om ongehinderd te bouwen, te creëren en zijn/haar fantasie gebruikt. Tijdens het spelen met de Tegu blokken creëren kinderen niet alleen torenhoge kunstwerken of forten, maar zij bouwen hun ‘toekomst’.

Met elke Tegu blok droomt men over hun toekomst.

Spelen is leren.

Je kunt geen verschil zien tussen het leren en het spelen. In feiten, we geloven dat wanneer een kind speelt dat hun brein ruimte biedt om te leren op nieuwe en spannende manieren. Men zegt weleens, kinderen leren op spelenderwijs. De uitdrukking is volledig correct.

Bij het spelen ondersteunt Tegu bij de volgende ontwikkelingen:

 

1

2

3

4

5

6

7

8+

Ontdekken

++

++

 

 

 

 

 

 

Fijne motoriek

 

++

++

+

 

 

 

 

Patroon herkenning

 

+

++

++

+

 

 

 

Balans

 

+

++

++

++

 

 

 

Inzicht

 

 

+

++

++

+

 

 

Fantasiespel

 

 

 

++

++

++

+

+

Probleemoplossend

 

 

 

++

++

++

++

++

Verhaal vertellen

 

 

 

+

++

++

++

++

 

De creatieve klasse van Tegu

Uitgebreid en kant-en-klaar (voornamelijk plastic) speelgoed, drukke schema’s en weinig tijd voor rust, bieden kinderen weinig mogelijkheden tot fantasierijk spelen. Onderzoekers zeggen dat het veranderen van de manier waarop kinderen spelen, hun emotionele en cognitieve ontwikkeling veranderd.

Een studie wees uit dat kinderen die met houten blokken hadden gespeeld hoger scoorden op taaltoetsen dan kinderen die geen houten blokken hadden. Fantasierijk en ‘vrij spel’, in tegenstelling tot kant-en-klare spellen of gestructureerde activiteiten, is hierin essentieel.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.