Speelbelovend Zandkammen
0 Reviews | Review toevoegen

Hoe ziet jouw zandkasteel eruit? Heb jij wegen, dijken of sloten nodig? Gebruik dan de kammen van het merk Speelbelovend. Ze zijn makkelijk in gebruik, klein om op te bergen en groot in speelplezier.

Artikelnummer

SB-ZNDK 

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 6,95
Prijs per Stuk

Voorraad : 6

Het aantal MvK Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Zandkammen - Speelbelovend

Hoe ziet jouw zandkasteel eruit? Of je landschap? Heb jij wegen, dijken, sloten en/of akkers nodig? Gebruik dan de kammen van het merk Speelbelovend. Ze zijn makkelijk in gebruik, klein om op te bergen en groot in speelplezier. Natuurlijk kun je ze ook gebruiken om je bouwwerk te versieren.

Afmeting: 15 x 12 x 6 cm
Aantal: 5 verschillende kammen

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Merk: Speelbelovend
 

Het merk Speelbelovend:

Speelbelovend levert alleen de basis om goed te spelen! De Reuze Speelknijpers en speelrekken bijvoorbeeld geven het kind slechts het gereedschap in handen om zijn fantasie te kunnen spelen en uit te leven. Op de foto’s ziet u dat ons speelgoed in de fantasie kan transformeren.

 

Speelbelovend MVO

Naast onze bovengenoemde doelstelling stellen wij onszelf ten doel dat ons Speelgoed wordt gemaakt door mensen die in onze snelle wereld een grotere afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Door met de dagbesteding van instellingen samen te werken, ontwerpen aan te passen, aanpassingen bij de productie toe te voegen en rekening te houden met de condities waarbij de individuele mensen prettig kunnen werken, kunnen meer mensen participeren.

 

Fantasie & Speelbelovend:

Albert Einstein: "Fantasie is belangrijker dan kennis."
Fantasie is niet alleen de oorsprong van veel werkelijkheid en de spil van innovatie, het is ook het voornaamste middel voor kinderen om de werkelijkheid te ontdekken en te verkennen. Speelbelovend wil e fantasie stimuleren en kinderen helpen door alleen die middelen te bieden, die het speelgenot vergroten en de fantasie aanwakkeren.
Met dat speelgoed speelt het goed!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.