Speelbelovend Tafelpoppenkast
Reviews | Review toevoegen

Begin meteen met je eigen verzonnen verhaal met deze tafelpoppenkast. Het heeft een mooi formaat waardoor hij gemakkelijk in gebruik is, maar ook direct en gemakkelijk is op te bergen.

Artikelnummer

SB-TFLPPK 

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 12,95
Prijs per Stuk

Voorraad : 1

Het aantal MvK Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Tafelpoppenkast - Speelbelovend

Begin meteen met je eigen verzonnen verhaal met deze tafelpoppenkast. Het heeft een mooi formaat waardoor hij gemakkelijk in gebruik is, maar ook direct en gemakkelijk is op te bergen. Kinderen kunnen zich dus meteen uitleven.

De tafelpoppenkast is exclusief poppen.

Afmeting: 12 x 30 x 20 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Merk: Speelbelovend
 

Het merk Speelbelovend:

Speelbelovend levert alleen de basis om goed te spelen! De Reuze Speelknijpers en speelrekken bijvoorbeeld geven het kind slechts het gereedschap in handen om zijn fantasie te kunnen spelen en uit te leven. Op de foto’s ziet u dat ons speelgoed in de fantasie kan transformeren.

 

Speelbelovend MVO

Naast onze bovengenoemde doelstelling stellen wij onszelf ten doel dat ons Speelgoed wordt gemaakt door mensen die in onze snelle wereld een grotere afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Door met de dagbesteding van instellingen samen te werken, ontwerpen aan te passen, aanpassingen bij de productie toe te voegen en rekening te houden met de condities waarbij de individuele mensen prettig kunnen werken, kunnen meer mensen participeren.

 

Fantasie & Speelbelovend:

Albert Einstein: "Fantasie is belangrijker dan kennis."
Fantasie is niet alleen de oorsprong van veel werkelijkheid en de spil van innovatie, het is ook het voornaamste middel voor kinderen om de werkelijkheid te ontdekken en te verkennen. Speelbelovend wil e fantasie stimuleren en kinderen helpen door alleen die middelen te bieden, die het speelgenot vergroten en de fantasie aanwakkeren.
Met dat speelgoed speelt het goed!

 

Review toevoegen

Bedankt voor uw review.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.