Plan Toys Mini Camera
0 Reviews | Review toevoegen

Maak de leukste en gekste foto's met deze mini camera. Kinderen leren door middel van de camera te focussen, te richten en klikken gemakkelijk de leukste foto's.

Artikelnummer

PT-4005307 

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 5,95
Prijs per Stuk

Voorraad : 6

Het aantal MvK Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Plan Toys Mini Camera


Maak de leukste en gekste foto's met deze mini camera. Kinderen leren door middel van de camera te focussen, te richten en klikken gemakkelijk de leukste foto's.

Afmeting: 5,5 x 2,2 x 4,8 cm
Doorsnede lens: 3 x 0,5 cm
Leeftijd: 3 jaar
Merk: PlanToys
 
 

Het merk PlanToys

PlanToys is 's werelds eerste fabrikant van speelgoed van 100% gerecycleerd hout

PlanToys maakt innovatief en educatief speelgoed voor elke ontwikkelingsfase van kinderen.
PlanToys speelgoed daagt uit om te ontdekken en nieuwe dingen te leren.

PlanToys & Milieu:

Het proces van boom tot speelgoed

De producten van het merk PlanToys zijn gemaakt van natuurlijke gepensioneerde rubberhoutbomen. Zij produceren niet langer meer latex. Men besteedt veel aandacht om het hout zuiver te houden, hierdoor kiezen zij ervoor om geen mest meer toe te voegen aan de bodem. Hier houden ze zelfs al drie jaar voor het kappen rekening mee.

PlanToys kiest vanuit het milieu aspect ervoor om gebruik te maken van een chemisch vrij oven droogproces, dit versterkt het hout en daarmee ook het speelgoed.

Het speelgoed van PlanToys wordt gemaakt voor kinderen, met dit als uitgangspunt maakt men gebruik van gecertificeerd E-Zero formaldehyde vrije lijm, zodat het erg veilig is voor kinderen. Het speelgoed is dus veilig voor kinderen vanaf de allerkleinste leeftijd. Het is dus niet schadelijk en onveilig om het in hun mond te stoppen. Een bijkomstigheid van deze lijmsoort, is dat het een eco-vriendelijk materiaal is en daarom goed voor ons milieu is.

Het productieproces is er opgericht om afval te minimaliseren en energie te besparen. Bewuste materiaalkeuze en non-stop zoeken naar nog betere manieren om (rest)materialen te recyclen, maakt Plan Toys niet alleen gebruik van grondstoffen in de wereld, ze geven ook iets terug.

Dit doen ze door jaarlijks een ‘Plan Loves the Forest Program’ te organiseren. PlanToys heeft in de afgelopen 8 jaar meer dan 40.000 planten terug geplant in de provincie Chiyaphum (Thailand).

 

En verder…. over PlanToys

De ‘Children and Community Club’ biedt jaarlijks meerdere soorten activiteiten, de activiteiten geven kinderen een kans om diverse ontwikkelingen te stimuleren tijdens schoolvakanties en speciale feestdagen (o.a. Thai Children’s Day). De activiteiten zijn o.a. voor de kinderen van de werknemers van PlanToys, als voor de kinderen uit de omringende gemeenschappen.

De ‘Sarnsaeng-Arun Culture & Environmental Foundation’ biedt een bijdrage aan de lokale bevolking in diverse vormen. Zo kan men gebruik maken van diverse openbare ruimten zoals een openbare bibliotheek en een park. Daarnaast probeert men aandacht te besteden aan het milieu en gezonde levensstijl problemen door middel van een tijdschrift.

Het merk PlanToys is niet alleen geschikt voor ‘gewone’ kinderen, maar men besteedt ook heel veel aandacht aan kinderen met speciale behoeften. Het Mom-Made Toys Project is hier een voorbeeld van. Diverse ontwerpers, ingenieurs, academici en moeders van kinderen met speciale behoeften werken samen en hebben speelgoed ontworpen dat gebruikt kan worden voor kinderen met autisme, visuele beperkingen (slechtzienden) en hersenverlamming/beschadiging (Cerebral Palsy).

Award voor PlanToys:

Over de hele wereld wordt het speelgoed van PlanToys erkent om hun kwaliteit, milieuvriendelijkheid én ontwikkeling. Nieuwsgierig? Klik dan hier om alle awards op een rij te zien.

Bekijk hier de promotie film van PlanToys.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.