filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
30%
visibility
shopping_cart

Rammelaar Caroussel - NIC

De rammelaar boot kan worden bekeken, vastgepakt, heen & weer geschud en wordt in de mond gestopt. De rammelaar bevordert de...

12,95

9,06

NIC Natürlich Spielen:

Het merk NIC Naturlich Spielen

NIC Natürlich Spielen is een Duits merk, dat ervan overtuigd is dat hout het mooiste en meest waardevolle speelgoed is voor kinderen. Vanwege het materiaal, duurzaamheid en milieu bewustzijn. Het speelgoed van het merk NIC stimuleert de ontwikkeling van het kind en geeft fantasie & creativiteit ruimte tot ontwikkelen. Het spelen met het speelgoed van NIC betekent plezier in elke ontwikkelingsfase!
 

Duurzaamheid & NIC:


Men gebruikt voor het speelgoed bomen uit geselecteerde bossen, voornamelijk beuken en esdoorn. De bomen komen uit Europese bossen, die een certificering hebben van duurzaam bosbeheer FSC/PEFC-normen. Tijdens het productie proces wordt het afval verzamelt en gebruikt in het bedrijf.

Het speelgoed wordt voorzien van gecertificeerde verf en coatings, op basis van water. Het is milieuvriendelijk en volledig veilig in gebruik bij kinderen. Daarnaast kan men uitstoot beperken tijdens het productieproces.


Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen