Spel Muur Bouwen (Wall to Wall) - Milaniwood
Reviews | Review toevoegen

Bouw samen een muur, maar bouw voor je zelf het grootste vlak met de stenen in jouw kleur! Het spel is afgelopen wanneer alle stenen gebouwd zijn. Tel de punten op, degene met de meeste punten wint!

Artikelnummer

MW-MMCMO001 

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

1 - 2 werkdagen

€ 19,95
€ 11,95
Prijs per Stuk

Voorraad : 1

Het aantal MvK Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Spel Muur Bouwen (Wall to Wall) - Milaniwood

 

 


Bouw samen een muur, maar bouw voor je zelf het grootste vlak met de stenen in jouw kleur!

Onderdelen:

  • 42 houten blokken met kleuren aan 2 kanten
  • 1 houten dobbelsteen
  • 1 instructieblad

 

Instructies:

Hoe bouw je de muur?

Op de onderste rij worden maximaal 10 stenen neergelegd, de stenen dienen aan elkaar gelegd te worden . De stenen op de 2de rij dienen per steen over 2 stenen gelegd te worden, etc. In tegenstelling tot de onderste rij hoeven de stenen op de rij niet aan elkaar te grenzen. Wanneer je in het spel een steen mag ‘bewegen’, dan mag dit alleen een steen zijn die geen andere stenen boven zich heeft.

Het doel:

Plaats zoveel mogelijk stenen in jouw kleur aan jouw kant van de muur, zorg dat ze aan elkaar grenzen.

Het spel:

De spelers zitten tegenover, iedere speler kiest een kleur. De kleur die overblijft, wordt neutraal. Het spel wordt om en om gespeeld.

  • Wanneer je met de dobbelsteen een kleur gooit (groen, fuchsia of lichtblauw) dan zoek je de steen uit met tenminste 1 kant met de juiste kleur en plaats je hem op de muur.
  • Gooi je de grijze steen dan pak je een steen van de muur en verplaats je hem naar een andere positie of je draait de steen om. (Zodra de steen is opgepakt, dient die steen gebruikt te worden). Als de muur nog niet begonnen is, dan sla je de beurt over.
  • Gooi je een meisje dan plaats je een steen op de muur, welke geen kleuren heeft in jouw eigen kleur.
  • Gooi je een jongen dan mag je zelf een actie uitkiezen.

Gooi je een actie, maar kun je hem niet uitvoeren (bv. Wanneer een kleur niet meer in het spel zit), dan verlies je je beurt.

Het spel is afgelopen wanneer alle stenen gebouwd zijn. Tel de punten op en degene met de meeste punten wint!

  • Degene met de langste diagonale rij krijgt 10 punten (tel de stenen aan je eigen kant)
  • Voor de langste horizontale rij krijg je 8 punten
  • En je krijgt 6 punten voor de meest aangrenzende stenen.

Is er een gelijke stand bij de puntenverdeling? Dan krijgt iedere speler 3 punten.

Afmeting: doos 30,5 x 18,5 x 2,8cm
Aantal spelers: 2

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Merk: Milaniwood

Het merk Milaniwood:

Milaniwood heeft vanaf 2008 een eigen houten speelgoed collectie, met spellen en bouwblokken. Het design is gemaakt door jonge Italiaanse ontwerpers en de volledige productie wordt gedaan door Tamil, het moederbedrijf van Milaniwood. De producten van Milaniwood bestaat uit design speelgoed, waarbij het uiterlijk ook een belangrijk item was. Verder is het speelgoed creatief, educatief, biedt het stimulatie tot verbeteren van (fijne) motoriek en concentratie. Milaniwood ontwerpt het speelgoed aan de hand van trends en design, waarbij het spel en het kind centraal staat. Het speelgoed wordt gemaakt van hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke producten.
 

Het speelgoed bestaat uit bouwblokken, behendigheidspellen en traditionele bordspellen met hun eigen twist. Het is gemaakt van hoog kwalitatief hout en voorzien van niet-giftige verf. Het merk is 100% italiaans!

 

Milaniwood: Onderdeel van Tamil S.N.C.

Het bedrijf Tamil S.N.C. is gespecialiseerd in het bewerken en micro-bewerking van hout.
Het produceert sinds 1924 houten onderdelen voor vele verschillende branches: modeaccessoires, high fashion, schip modelbouw, speelgoed en spelletjes, luxe goederen voor de woning en het kantoor, knoppen en hendels, parfums en nog veel meer.
 

De machines, materialen, productielijn en werknemers hebben ze al, met de vormen/voorwerpen van de productielijn hebben ze nieuwe producten ontwikkelt namelijk een eigen houten speelgoed collectie van Milaniwood. De onderdelen bestaan uit klossen, knopen, kegels, kurken, kubussen, schijven, halve bollen, pionnen, wielen, etc.


Het verhaal van Milaniwood:

In 1924 begint Vincenzo Milani met het werken van klein hout. Hij is gespecialiseerd in technische accessoires voor de testiel industrie en vele andere applicaties.
De zonen van Vincenzo bereiden in 1974 het bedrijf Tamil uit, waarbij ze produceren voor modeaccessoires,schip modelbouw, spel en speelgoed, luxe-objecten voor het huis en het kantoor, decoratie, hendels en knoppen. Het bedrijf verbetert de technologische apparatuur en groeit in werknemers. 
In 1994 investeert de 3de generatie in het bedrijf in technologie en in onderwijs. En zij starten met een productie van Italiaanse en Internationale gerenommeerde merken.

 

Het merk Milaniwood wordt in 2002 ‘geboren’ en zij produceren milieuvriendelijke producten met hoge kwaliteit, volledig designed & geproduceerd Italië. Het bedrijf heeft een FSC certificering en nastreeft hun verantwoorde productie beleid.

Review toevoegen

Bedankt voor uw review.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.