Bouwblokken Gekleurd Maxi - Milaniwood
Reviews | Review toevoegen

De bouwblokken Gekleurd Basis zijn ideaal voor de jongste bouwers. Vanaf 3 jaar kunnen de blokken al gebruikt worden. De verschillende vormen bieden stimulans bij creativiteit en alles is mogelijk!

Artikelnummer

MW-MSETX123 

Verzendkosten

€ 4,95 

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 53,95
€ 32,95
Prijs per Stuk

Voorraad : 0

Het aantal MvK Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 6
Op verlanglijst
 

Bouwblokken Gekleurd Maxi - Milaniwood

 


De bouwblokken Gekleurd Maxi van Milaniwood zijn ideaal voor de jongste bouwers. Vanaf 3 jaar kunnen de blokken al gebruikt worden. De verschillende vormen bieden stimulans bij creativiteit en alles is mogelijk!

Kinderen leren op een speelse manier kleuren en vormen te herkennen.

Wat gaan jullie bouwen? Een paleis, een toren of ...


De bouwblokken zijn in meerdere versies verkrijgbaar:
- Basis (30 blokken)
- Maxi (51 blokken)
 

Afmeting: 30,5 x 18,5 x 3,5 H cm
Aantal: 30 blokken
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Merk: Milaniwood

Het merk Milaniwood:

Milaniwood heeft vanaf 2008 een eigen houten speelgoed collectie, met spellen en bouwblokken. Het design is gemaakt door jonge Italiaanse ontwerpers en de volledige productie wordt gedaan door Tamil, het moederbedrijf van Milaniwood. De producten van Milaniwood bestaat uit design speelgoed, waarbij het uiterlijk ook een belangrijk item was. Verder is het speelgoed creatief, educatief, biedt het stimulatie tot verbeteren van (fijne) motoriek en concentratie. Milaniwood ontwerpt het speelgoed aan de hand van trends en design, waarbij het spel en het kind centraal staat. Het speelgoed wordt gemaakt van hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke producten.
 

Het speelgoed bestaat uit bouwblokken, behendigheidspellen en traditionele bordspellen met hun eigen twist. Het is gemaakt van hoog kwalitatief hout en voorzien van niet-giftige verf. Het merk is 100% italiaans!

 

Milaniwood: Onderdeel van Tamil S.N.C.

Het bedrijf Tamil S.N.C. is gespecialiseerd in het bewerken en micro-bewerking van hout.
Het produceert sinds 1924 houten onderdelen voor vele verschillende branches: modeaccessoires, high fashion, schip modelbouw, speelgoed en spelletjes, luxe goederen voor de woning en het kantoor, knoppen en hendels, parfums en nog veel meer.
 

De machines, materialen, productielijn en werknemers hebben ze al, met de vormen/voorwerpen van de productielijn hebben ze nieuwe producten ontwikkelt namelijk een eigen houten speelgoed collectie van Milaniwood. De onderdelen bestaan uit klossen, knopen, kegels, kurken, kubussen, schijven, halve bollen, pionnen, wielen, etc.


Het verhaal van Milaniwood:

In 1924 begint Vincenzo Milani met het werken van klein hout. Hij is gespecialiseerd in technische accessoires voor de testiel industrie en vele andere applicaties.
De zonen van Vincenzo bereiden in 1974 het bedrijf Tamil uit, waarbij ze produceren voor modeaccessoires,schip modelbouw, spel en speelgoed, luxe-objecten voor het huis en het kantoor, decoratie, hendels en knoppen. Het bedrijf verbetert de technologische apparatuur en groeit in werknemers. 
In 1994 investeert de 3de generatie in het bedrijf in technologie en in onderwijs. En zij starten met een productie van Italiaanse en Internationale gerenommeerde merken.

 

Het merk Milaniwood wordt in 2002 ‘geboren’ en zij produceren milieuvriendelijke producten met hoge kwaliteit, volledig designed & geproduceerd Italië. Het bedrijf heeft een FSC certificering en nastreeft hun verantwoorde productie beleid.

Review toevoegen

Bedankt voor uw review.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews