Bouw je eigen Dieren (Animal Factory) - Milaniwood
Reviews | Review toevoegen

Ben jij op zoek naar unieke dieren voor bij je dierentuin, boerderij of ... Bouw dan nu je eigen dieren. De blokken lijm je aan elkaar en wanneer ze droog zijn, kun je ze zelf verven/decoreren.

Artikelnummer

MW-MLFAO001 

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

1 - 2 werkdagen

€ 13,95
€ 7,95
Prijs per Stuk

Voorraad : 3

Het aantal MvK Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Bouw je eigen Dieren (Animal Factory) - Milaniwood

 


Bouw je eigen dierenwereld!

Ben jij op zoek naar unieke dieren voor bij je dierentuin, boerderij of ...
Bouw dan nu je eigen dieren en beleef uren speelplezier met het fantasie spel. Maak jij een vis, wolf, zebra, leeuw, kameel, eend, slang, draak of dinosaurus.....

Uit een set kun je ongeveer 5 kleine of 3 grote dieren maken. Er zit een beschrijving bij met diverse voorbeelden, maar geef vooral de fantasie ook de vrije loop en ontdek zelf....

De blokken lijm je aan elkaar en wanneer ze droog zijn, kun je ze zelf verven/decoreren.

Deel jouw creaties met de hashtag #milaniwoodanimals!


Aantal: 50 blokken in verschillende maten
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Merk: Milaniwood

Het merk Milaniwood:

Milaniwood heeft vanaf 2008 een eigen houten speelgoed collectie, met spellen en bouwblokken. Het design is gemaakt door jonge Italiaanse ontwerpers en de volledige productie wordt gedaan door Tamil, het moederbedrijf van Milaniwood. De producten van Milaniwood bestaat uit design speelgoed, waarbij het uiterlijk ook een belangrijk item was. Verder is het speelgoed creatief, educatief, biedt het stimulatie tot verbeteren van (fijne) motoriek en concentratie. Milaniwood ontwerpt het speelgoed aan de hand van trends en design, waarbij het spel en het kind centraal staat. Het speelgoed wordt gemaakt van hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke producten.
 

Het speelgoed bestaat uit bouwblokken, behendigheidspellen en traditionele bordspellen met hun eigen twist. Het is gemaakt van hoog kwalitatief hout en voorzien van niet-giftige verf. Het merk is 100% italiaans!

 

Milaniwood: Onderdeel van Tamil S.N.C.

Het bedrijf Tamil S.N.C. is gespecialiseerd in het bewerken en micro-bewerking van hout.
Het produceert sinds 1924 houten onderdelen voor vele verschillende branches: modeaccessoires, high fashion, schip modelbouw, speelgoed en spelletjes, luxe goederen voor de woning en het kantoor, knoppen en hendels, parfums en nog veel meer.
 

De machines, materialen, productielijn en werknemers hebben ze al, met de vormen/voorwerpen van de productielijn hebben ze nieuwe producten ontwikkelt namelijk een eigen houten speelgoed collectie van Milaniwood. De onderdelen bestaan uit klossen, knopen, kegels, kurken, kubussen, schijven, halve bollen, pionnen, wielen, etc.


Het verhaal van Milaniwood:

In 1924 begint Vincenzo Milani met het werken van klein hout. Hij is gespecialiseerd in technische accessoires voor de testiel industrie en vele andere applicaties.
De zonen van Vincenzo bereiden in 1974 het bedrijf Tamil uit, waarbij ze produceren voor modeaccessoires,schip modelbouw, spel en speelgoed, luxe-objecten voor het huis en het kantoor, decoratie, hendels en knoppen. Het bedrijf verbetert de technologische apparatuur en groeit in werknemers. 
In 1994 investeert de 3de generatie in het bedrijf in technologie en in onderwijs. En zij starten met een productie van Italiaanse en Internationale gerenommeerde merken.

 

Het merk Milaniwood wordt in 2002 ‘geboren’ en zij produceren milieuvriendelijke producten met hoge kwaliteit, volledig designed & geproduceerd Italië. Het bedrijf heeft een FSC certificering en nastreeft hun verantwoorde productie beleid.

Review toevoegen

Bedankt voor uw review.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews