filter_list

Filter

Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Nan House - El Nan

Bouw je eigen huis met dit speciaal constructie set. Een mooi bouwwerk gemaakt met jouw fantasie. Ontdek het nu zelf!

44,95

visibility
shopping_cart

Nan Tower 18stuks - El Nan

Bouw je eigen toren met knuffels. Een mooi bouwwerk gemaakt van poppen, die allemaal in elkaar passen. Ontdek het nu zelf!

19,95

visibility
shopping_cart

Nan Tower 34stuks - El Nan

Bouw je eigen toren met knuffels. Een mooi bouwwerk gemaakt van poppen, die allemaal in elkaar passen. Ontdek het nu zelf!

38,95

El Nan speelgoed


El Nan komt uit Barcelona, Spanje. Ze hebben zich laten inspireren door de traditie van ruim 200 jaar oud, waarbij ze menselijke torens bouwen. Dit hebben ze omgezet in deze bijzondere bouwblokken.

Hierbij hebben ze het motto: 'Little hugs, big creations. Contstruction wood kit with POWERFUL hugs' ofwel 'Kleine knuffel, grote kracht'.

Het sociale karakter van de blokken komt ook terug in hun sociaal programma. De blokken worden geproduceerd in een lokale werkplaats waar mensen werken die niet kunnen deelnemen aan de reguliere markt. Verder maken ze gebruik van lokaal hout en de blokken worden voorzien van een verf op waterbasis. Daarnaast zijn alle producten van El Nan voorzien van CE keurmerk.
 

Nan Tower kopen

El Nan speelgoed bestaat uit meerdere producten. De El Nan speelgoed blokken, vooral ook de Nan Tower. De Nan Tower is erg populair bij groot en klein. Met de houten poppetjes maak jij nu zelf jouw eigen Nan Tower.... de sets zijn in diverse maten verkrijgbaar. Natuurlijk te koop bij meervoorkinderen.nl

 

Bijzonder speelgoed van El Nan


El Nan draagt bij aan een beter leefomgeving voor mens, dier en milieu. Verder leren kinderen op spelenderwijs hun fantasie en creativiteit te ontwikkelen.

De blokken stimuleren de fijne motoriek en precisie. Kinderen leren daarnaast ook nog observeren, plannen en vooruit te denken. 


Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens onze andere merken:
Grimm's
Wobbel
Ado Houten Speelgoed
Goki
Way to Play


Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen