Boot Dino Ondino - Ludus
Reviews | Review toevoegen

De Dino Ondino is een leuke 3D puzzel van Ludus (voorheen Brighello). De onderdelen kun je zelf in elkaar zetten. Vele creaties zijn mogelijk!

Artikelnummer

BX-DO01 

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

1 - 2 werkdagen

€ 16,95
Prijs per Stuk

Voorraad : 2

Het aantal MvK Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Boot Dino Ondino - Ludus


De Dino Ondino is een leuke 3D puzzel van Ludus (voorheen Brighello). De onderdelen kun je zelf in elkaar zetten. Vele creaties zijn mogelijk!

Afmeting: doos 14 x 14 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Merk: Ludus

Het merk Ludus.


Het merk Ludus werd voorheen verkocht onder de merknaam Brighello.

Het speelgoed van Ludus laat kinderen bouwen, ontdekken en leren.
Het italiaanse merk Ludus stimuleert de fantasie, stimuleert de motoriek en kinderen kunnen uren lang spelen. Op een speelse manier leren kinderen diverse vormen, maten en kleuren te herkennen en het speelgoed heeft hierdoor een educatief karakter.
*Stimuleert de motoriek
*Stimuleert probleemoplossend te denken
*Ontwikkeling kleurherkenning

Het speelgoed van Ludus zit als bouwpakket in de doos. Kinderen kunnen zelf gaan bouwen, maar alle creaties zijn mogelijk! De bouwpakketten van Ludus bestaan uit meerdere losse houten elementen, de verbindingsstukken zijn gemaakt van eco-plastic.

Naast dat het speelgoed thuis gebruikt kan worden, is het speelgoed van Ludus ook zeer geschikt voor scholen, kinderdagverblijven of peuterspeelzalen.

"LUDUS toys combine learning activities with playful and amusing opportunities"
 

Gerecycled speelgoed van Ludus


Het speelgoed van Ludus is gemaakt van berkenhout. Verder vinden ze bij Ludus het belangrijk dat de producten op een duurzame manier worden geproduceerd.

‘Recyclen, creëren en weer gerecycled worden’
Wat kapot is kan weer opnieuw gemaakt worden! Bouw keer op keer je speelgoed opnieuw en ontdek alle mogelijkheden.
 

De geschiedenis van Ludus


Kleuterjuf Anna Maria is de grondlegger van het speelgoed. Ze was gespecialiseerd in de onderwijsmethoden Montessorri en Agazzi.

Het speelgoed van Ludus wordt gemaakt door het bedrijf M. Moi Srl, voorheen was men gespecialiseerd in plastic. Meerdere generaties later gebruikt men uitsluitend milieu en eco-vriendelijk plastic, hout en katoen.

Al met al, zijn ze al die jaren trouw gebleven aan hun doelstelling: het maken van innovatief en educatief speelgoed voor kinderen.

Review toevoegen

Bedankt voor uw review.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews