Krijthouder Butterstix - Jaq Jaq Bird
Reviews | Review toevoegen

Krijtjes breken snel, bescherm ze nu met deze magnetische krijthouder. Speciaal ontworpen voor de Butterstix Krijtjes van Doodle Krijtboeken. Maar uiteraard ook te gebruiken voor 'normale' krijtjes.

Artikelnummer

TYP-BSH-4010 

Verzendkosten

€ 2,95 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 3,95
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Krijthouder Butterstix - Jaq Jaq Bird


Krijtjes breken snel, bescherm ze nu met deze magnetische krijthouder. Speciaal ontworpen voor de Butterstix Krijtjes van Doodle Krijtboeken. Maar uiteraard ook te gebruiken voor 'normale' krijtjes.

Kinderen kunnen het niet altijd prettig vinden om een krijtje vast te houden, deze houder is hier eveneens uitermate geschikt voor. Verder is de krijthouder magnetische en blijft hierdoor 'plakken' op andere magnetisch materialen. Door de houder aan de bovenzijde in te drukken gaat de houder open en het krijtje is hierdoor gemakkelijk in de houder te plaatsen. Na het loslaten blijft het krijtje goed zitten.
 

Het merk Jaq Jaq Bird.


Jaq Jaq Bird is in 2005 bedacht door Grace, een moeder van 3 kinderen. Ze woont en werkt in Chicago, Amerika. Ze ging regelmatig uit eten in restaurants met kinderen. Haar kinderen knoeiden veel en verveelde zich regelmatig.

Ze ontwierp een 'Chalkmat', een placemat die ze gemakkelijk mee kon nemen en oprollen, met aan een zijde een leuke print en aan de andere zijde een krijtbord.
De kinderen konden gemakkelijk met de butterstix krijtjes krijten en de placemat was gemakkelijk uit te vegen zodat het weer hergebruikt kon worden.
 

10 jaar Jaq Jaq Bird


Na meer dan 10 jaar is Jaq Jaq Bird flink uitgebreid en is het krijtboek het best verkochte product uit de gehele collectie.  Het boekje bestaat uit zwarte krijtbladen en is met butterstix krijten gemakkelijk in te kleuren. De collectie 'Doodle it' bevat 8 blanco pagina's, waar kinderen zelf kunnen fantaseren. De collectie 'Color it' heeft afbeeldingen in een thema dat aansluit bij de leuke print op de voorkant van het boekje. De afbeeldingen kunnen elke keer weer opnieuw worden ingekleurd.

Het boekje heeft een mooi formaat en is hierdoor gemakkelijk mee te nemen, in het restaurant, in de auto, op vakantie of ....
De butterstix krijtjes zijn speciale krijten, ze zijn stofvrij en maken geen vlekken. Uitermate ideaal om mee te nemen.
Het krijtboekje is gemakkelijk schoon te maken met een vochtig doekje. De krijten zijn gemakkelijk af te nemen en niet giftig. 
 

Milieuvriendelijk & Duurzaam staat voorop!


In de afgelopen jaren heeft Jaq Jaq Bird veel aandacht besteed aan de ontwikkeling en uitvoering van hun producten. De materialen die gebruikt worden zijn milieuvriendelijk en zo duurzaam mogelijk. Alle producten zijn getest door Europese en Amerikaanse laboratoria en vrij van BPA ftalaten, lood en PVC.

Verder heeft men veel aandacht besteed aan de verpakking. 99% van de verpakking bestaat uit papier in plaats van plastic.

Dit sluit aan bij de visie van het merk: 'zoveel mogelijk hergebruiken'. 

Review toevoegen

Bedankt voor uw review.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews