filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
25%
visibility
shopping_cart

Knikkerbaan Trechter S - Kaden

Je wordt gegrepen door de knikkers die hun baan volgen en de spanning of de baan wel goed in elkaar zit. De knikkerbaan 'Trechter S'...

39,95

29,96

25%
visibility
shopping_cart

Knikkerbaan Akkoord S - Kaden

Je wordt gegrepen door de knikkers die hun baan volgen en de spanning of de baan wel goed in elkaar zit. De knikkerbaan 'Akkoord S'...

49,95

37,46

25%
visibility
shopping_cart

Knikkerbaan Cascade S - Kaden

Je wordt gegrepen door de knikkers die hun baan volgen en de spanning of de baan wel goed in elkaar zit. De knikkerbaan 'Cascade S'...

49,95

37,46

Kaden & Kaden:


Het merk Kaden & Kaden:


Het houten speelgoed van de werkplaats van KADEN & KADEN wordt gekenmerkt door het eigen design en kwalitatief vakkundigheid. Het hout wordt verwerkt op een verantwoorde manier voor het milieu van lokaal hout. De "kogelbaan in de doos," die nu behoort tot de design klassiekers van Kaden & Kaden. Hout als natuurlijk materiaal vormt ons concept. De elementaire vormen uit de wereld van de geometrie, zijn de basis van tijdloos design oplossingen.

De kogelbanen hebben een lange levensduur en plezier voor groot & klein. Vanwege de duurzaamheid én de grote educatieve waarde worden de kogelbanen veel gebruikt op scholen en kinderdagverblijven.

 

Assortiment Kaden & Kaden:
 

De kogelbanen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten:

Maat ‘S’ (small)

Maat ‘M’ (medium)

Maat ‘XL’ (extra large)
Assortiment Kaden

 

Maat ‘S’: Deze set is bestemd voor knikkers met een diameter van 26mm. De basisgrootte van de blokken meet 6 op 6 cm.  
Door de grootte van de knikkers is deze versie niet bestemd voor kinderen onder de 3 jaar. 

 

Maat ‘M’: Deze set is bestemd voor knikkers met een diameter van 46mm. De basisgrootte van de blokken meet 9 op 9 cm. 
Door de grootte van deze blokken en knikkers wordt deze set vaak gebruikt in scholen, kinderopvang en wachtruimtes.

Momenteel is de set enkel verkrijgbaar op bestelling, de levertijd bedraagt hiervoor 4 weken.

 

Maat ‘XL’: Deze set is bestemd voor knikkers met een diameter van 63mm. De basisgrootte van de blokken meet 12 op 12 cm. 
De XL bouwpakketten of vooraf gemonteerde knikkerbanen zijn ideaal voor scholen, kinderdagverblijven, openbare ruimtes en speelhoeken in winkels.

Momenteel is de set enkel verkrijgbaar op bestelling, de levertijd bedraagt hiervoor 4 weken.

 

Het spelen met Kaden & Kaden


Met de kogelbaan kun je door middel van diverse niveaus in het spel een hele nieuwe dimensie geven aan de baan. De kwartbocht-blokken kun je verticaal gebruiken, waardoor je verschillende niveaus creëert. 

Bij de grotere sets is de houten opbergkist ontworpen om deel te worden van het spel, zelfs het opruimen van de blokken biedt stimulatie tot ontwikkeling en inzicht. Door de blokken goed in de doos te leggen, kun je er namelijk een knikkerbaan van maken. De openingen aan de zijkanten van de kist vormen het begin en eindpunt van de kogelbaan.

 

De basis van de knikkerbanen:
 

Kaden heeft in elke set dezelfde soort basisblokken verwerkt, zodat diverse sets ideaal met elkaar kunnen gebruikt worden.

Basiselementen Kaden

 1: Bouwblok vierkant
 2: Bouwblok rechthoek
 3: Recht baandeel vierkant
 4: Recht baandeel rechthoek
 5: Kwartbocht-blok
 6: Halve bocht-blok
 7: Trechter linksom
 8: Trechter rechtsom
 9:Spiraal (enkel in "basisset 6")

 
Verder bevat elke set eigen speciale blokken zoals grote bochten, brugdelen en kruisingen.

 

Tips:
 

Uiteraard staat de verbeelding en creativiteit hoog in het vaandel bij Kaden, zo hoef je niet alleen de blokken te gebruiken om meer hoogte, ofwel niveaus te krijgen. Je kunt alles in je omgeving gebruiken om te ‘spelen’ met de kogelbaan. Gebruik bijvoorbeeld boeken of de trap voor je eigen unieke kogelbaan.

Daarnaast ben je niet afhankelijk van de bijbehorende knikkers om de kogelbaan te gebruiken, gebruik meerdere eigen knikkers om een spectaculairder geheel te krijgen.
De bijbehorende knikkers zijn van hout gemaakt en lichter dan reguliere knikkers. Experimenteer en ervaar het verschil tussen houten en glazen knikkers.


Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen