Regenboog Sunset 10delig - Grimm's
Reviews | Review toevoegen

Een versie van de klassieker van Grimms: De regenboog Sunset! Met de bogen van de regenboog ontdek je keer op keer nieuwe vormen, figuren of spellen. Je kunt stapelen, schommelen, bouwen, balanceren o

Artikelnummer

GR-10705 

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

3 week(en)

€ 55,95
Prijs per Stuk

Voorraad : 0

Het aantal MvK Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 11
Op verlanglijst
 

Regenboog Sunset 10delig - Grimm's

Een versie van de klassieker van het merk Grimms! De regenboog Sunset 10delig!

De Regenboog Sunset is een mooi voorbeeld om verspilling tegen te gaan en om heel milieubewust bezig te zijn.
Een 12 delige regenboog (Regenboog Groot) wordt uit het onderste stuk van de boom gehaald, wanneer deze de juiste afmeting heeft. Een boom met de juiste afmeting heeft ruim 40 jaar nodig om deze afmeting te hebben. De 6delige regenbogen (Regenboog Middel en Klein) worden uit het bovenste gedeelte van de boom gehaald. Er bleven altijd dergelijke mooie stukken over van de boom én daar wilde Grimm's iets mee doen. Ze streven erna om elk stuk hout optimaal te gebruiken, minimaal afval te produceren en vooral duurzaam te zijn. Vandaar dat ze goed hebben gekeken welke afmeting het nieuwe product moest hebben. En dat is deze 10 delige regenboog geworden: De Regenboog Sunset! De Regenboog Sunset heeft een formaat dat zich bevindt tussen de Grote en de Middel Regenboog.

Met de ringen/bogen van de regenboog ontdek je keer op keer nieuwe vormen, figuren of spellen. Met de ringen kun je stapelen, schommelen, bouwen, balanceren of gebruiken ter decoratie op een natuurtafel
Er is veel ruimte voor de fantasie van ieder kind en blijft uitdagend!

Daarnaast zijn de ringen multifunctioneel in gebruik met de treinbaan, met auto's te gebruiken als garage, blokkendoos of poppetjes. De regenboog is zowel voor de allerkleinsten als voor de grotere kinderen te gebruiken.

Het speelgoed van Grimm's is veelzijdig en zorgt voor veel speelplezier tijdens de kinderjaren. Het minimalistische, kenmerkende uitstraling van het merk geeft het speelgoed een bijzondere charme. 'Hoe minder details, hoe meer ruimte voor de eigen verbeelding.' Het speelgoed wordt met de hand in vrolijke kleuren beschilderd. Al het hout dat verwerkt is in het speelgoed komt uit Europa en de verfstoffen voldoen aan alle eisen normen voor veilig kinderspeelgoed.

Aantal bogen: 10
Leeftijd: vanaf 0 maanden
Merk: Grimm's

 

Het merk Grimm’s:

 

De intentie van Grimm’s is om speelgoed te ontwerpen voor elke kind, elke leeftijd en voor elk ontwikkelingsgebied. Door de eenvoudige, de minimalistische uitstraling en de mooie kleuren worden de fantasie geprikkeld bij kinderen.

Grimm’s is van oorsprong een familie bedrijf en begon in 1978 onder de naam Spiel und Holz, in de loop der jaren hebben zij zich door hun kenmerkende uitstraling wereldwijd beroemd gemaakt. Al het speelgoed is zelf ontwikkelt, geproduceerd en wordt verkocht aan winkeliers. Sinds 2006 heet het merk Grimm’s Spiel und Holz onder een nieuwe eigenaar.
 

In Hochdorf, Duitsland wordt het speelgoed ontworpen, afgewerkt, behandeld, gemonteerd, gecontroleerd op kwaliteit, verpakt en verzonden. De houtbewerking is uitbesteed aan een enkele onafhankelijke bedrijven in Europa.

Het meeste speelgoed van Grimm’s wordt met de hand geschuurd, waardoor elk product er uniek uitziet en/of aanvoelt, vergeleken met bewerkte producten.

 

Waar staat Grimm’s voor:

* Regelmatig wordt het speelgoed gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid. Alle producten en bewerkingen waaronder de kleuren en olie voldoen zowel aan de Europese norm voor de veiligheid van speelgoed (EN71) als de Amerikaanse normen. Ze zijn volledig onschadelijk.

* Het gebruikte hout van het speelgoed is afkomstig uit bossen in Europa, dat duurzaam beheert wordt. Grimm’s maakt gebruik van els, kalk, beuken en esdoorns.

* Een deel van de producten worden gemaakt door mensen met een beperking op een maatschappelijke werkplaats.


* Wanneer u het speelgoed van Grimm’s wilt schoonmaken, adviseren zijn alleen een vochtige doek te gebruiken. Gelieve niet onderdompelen in water en gebruik geen desinfecterende of warm water.

* Grimm’s verpakt de producten in een minimale verpakking, aangezien zij zo min mogelijk willen bijdragen aan het wereldwijde verpakkingsafval.
 

*Onze producten komen uit de natuur, en dat is de reden waarom een kleine afwijking geen fout is, maar een eigenschap, die de uniekheid van elk individu speelgoed vertegenwoordigt.

Review toevoegen

Bedankt voor uw review.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews